nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóra az RTL-es küzdelmeiről

„Ez egy tök nagy pofon volt” – Ördög Nóra szerint méltatlanul bántak vele kismamaként az RTL Klubnál

Kitálalt a műsorvezető.

Ördög Nóra méltatlannak érezte, ahogy az RTL Klubnál kezelték őt. Elmondása szerint állandó harcokat vívott a vezetőséggel, amikor pedig várandós lett, egyáltalán nem volt korrekt a csatorna részéről, ahogy vele bántak – írja a Blikk a műsorvezetőnek a Péntek Esti Partizán című műsorban elhangzott interjújára hivatkozva.

Ördög Nóra

Ördög Nóra a Dancing with the Stars zsűritagjaként a TV2-n (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Ördög Nóra elárulta, hogy bár kezdetben valósággal repesett a boldogságtól, amikor aláírt az RTL-hez, később rá kellett jönnie, hogy sokkal kevesebb pénzt kap, mint az elvárható lett volna. „Ez egy tök nagy pofon volt, hogy basszus kidolgozom a lelkemet, és egyszer csak kiderült számomra, hogy van olyan kollégám, aki háromszor többet keres, mint én” – mesélte a tévés, aki azt is elárulta, milyen lehetetlen helyzetbe került a csatornánál, amikor első gyermekével volt várandós. 

„Már eléggé terhes voltam, tehát mondjuk 8 hónapos, dolgoztam, műsort vezettem, mindent csináltam és egyszer csak letelefonáltak a pénzügyről, hogy Nóri, már réges-régen át kellett volna jelenteni, mert EKHO-s munkavállaló vagy, tehát gyakorlatilag ahogy téged elküldenek GYES-re, 50 ezer forintot fogsz kapni… (…) És aztán volt olyan helyzet, hogy volt olyan férfikollégám, aki egy teljes évig nem volt képernyőn és pontosan tudtam, hogy kapja a fizetését és akkor ez a pumpa még jobban fölment” – vallotta be Ördög Nóra.

Olvass még Ördög Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top