nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóra a Partizános beszélgetésről

Ördög Nóra: „Aki eddig bírt, ezután is fog, a többieknek pedig megmaradok üresfejű, gyáva, hisztis, picsogó, érték és erkölcs nélküli senkiházinak”

Ördög Nóra elmondása szerint együtt tud élni a rosszindulatú kommentekkel.

Ahogy arról az nlc is írt, Ördög Nóra a minap a Partizán Youtube-csatornának adott interjút, amelyben nagyon sok dologról beszélt. Szó esett többek között a karrierje kezdetéről, az RTL Klubnál töltött időről, a családról, valamint a vloggerkedésről is. Számos lapban megjelent a beszélgetés azon része, amelyben a műsorvezető elmondta, hogy annak idején méltatlanul bántak vele a terhessége idején az RTL-nél, ami akkor nagyon rosszulesett neki.

A csatorna reagált Ördög Nóra kijelentésére. „Szeretnénk röviden reagálni arra, amit Ördög Nóra mondott a Partizánban a nálunk töltött éveiről és távozása körülményeiről. Nem helyreigazítást szeretnénk kérni az elhangzottak miatt, sokkal inkább elnézést. Elnézést kérünk azokért a sérelmekért, amelyekről a műsorvezetőnő úgy érzi, hogy évekkel ezelőtt őt az RTL Klubban érték. Az akkori helyzet értékelése nélkül szeretnénk hangsúlyozni, hogy az RTL Magyarország nagyon sokat változott az elmúlt több mint 7 évben. Egy más értékeket képviselő médiacég lett. Évek óta azon dolgozunk, hogy teljes esélyegyenlőséget teremtsünk, hogy egy nő ugyanazért a munkáért ugyanazt a juttatást kapja, mint egy férfi, és tehetséggel és szorgalommal ugyanolyan magasra is juthassanak nálunk a karrierjükben. Erőfeszítéseink sikerét jelzi a női közép- és felsővezetők számának folyamatos növekedése, és a fizetési különbségek megszűnése is. Azt reméljük, hogy munkánk eredményei túlmutatnak az RTL Magyarországon, és hatással lehetünk más munkahelyekre és akár a teljes társadalomra is” – írta közleményében a csatorna. Ördög Nóra természetesen megosztotta a videót is, amellyel kapcsolatban a következőképp fogalmazott.

„Inkább nézzétek, mint olvassátok a Partizán beszélgetésből kivonatolt cikkeket. Tudtam, mire vállalkozom, amikor igent mondtam Marcinak. Megtisztelőnek tartottam, hogy elhívott beszélgetni. Számítottam a rázós kérdésekre is, nem félek válaszolni rájuk. Ha valamiben nem foglalok állást, nem gyávaságból teszem: vannak elegen a megmondó emberek, meghagyom nekik ezt a lehetőséget. Én sose vágytam erre, és egyre biztosabban tudom, hogy nem is fogok helyet követelni közöttük. Nehezen éltem meg a beszélgetést, azt hittem, sokkal keményebb csaj vagyok. De nem bántam meg, hogy elmentem: egy nap és a videó alatt összegyűlt közel 600 komment után állok most is a stúdióban a Séfek séfe felvételén, és csinálom a dolgomat. Semmi nem változott. Aki eddig bírta a fejem, talán ezután is fogja, a többieknek pedig megmaradok üresfejű, gyáva, hisztis, picsogó, érték és erkölcs nélküli senkiházinak. Köszönöm, együtt tudok élni vele” – írta a műsorvezető.

ördög nóra

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top