nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóra és Nánási Pál TV2-s műsora

Ördög Nóra saját műsort indít a férjével a TV2-n

Már elkezdődött a forgatás.

Új műsorral jelentkezik a TV2 csatornáján Ördög Nóra, ám ezúttal a férje, Nánási Pál is csatlakozik hozzá. A sztárpár Big Shot nevű fotós tehetségkutatója már eddig is létezett, ám most szintet lép: a tévé képernyőjére kerül. Így immár a TV2-n keresi a házaspár Magyarország legjobb feltörekvő fotósait. Minderről a közösségi oldalukon számoltak be Ördög Nóráék.

Ördög Nóra és Nánási Pál,

Közösen vezet majd tévéműsort Ördög Nóra és Nánási Pál – Forrás: Instagram / @ordognora

„A Big Shot szintet lép, a tévébe megy, a TV2-n lesz majd látható. El is kezdődtek a forgatások, most, ebben a pillanatban is zajlik, itt üldögélnek a versenyzők, várják az eredményhirdetést, már az első feladaton túl vagyunk” – árulta el videójában a sztárpár.

Már az is kiderült, hogy esküvőfotózás lesz a versenyzők egyik feladata, Ördög Nóráék ugyanis ehhez keresnek egy civil esküvőt. A forgatás miatt az 5 fotós és a sztárpár is jelen lenne a násznépben, az ott készült fotókat pedig átadnák a versenyzők az ifjú pár számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top