TV-sztárok

Íme, az első családi fotó Ördög Nóráékról

<p>Néhány nappal a születése után már <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140807/ordog-nora-kisfia-elso-foto/" target="_blank">megmutatta újszülött fiát</a> saját weboldalán Nánási Pál, aki most egy korábbi fotót frissítve elkészítette az első igazi négyesben készült családi képét.</p>

“Teljes a kép” – ezzel a címmel tette közzé azt a fotót Nánási Pál, amelyen saját maga mellett, felesége, Ördög Nóra, elsőszülöttjük, Mici, kutyájuk, Pityu és a család legifjabb tagja, a kis Vencel látható. A csöppség már elmúlt egy hónapos, úgyhogy – ahogy apukája írta weboldalán – nem várhatott tovább, hogy kisfia is felkerüljön a családi sziluettportréra. És ha már úgyis ellátogattak a stúdióba, nem álltak meg egy képnél, egy egész fotósorozat készült Vencelről, nővéréről és nemrégiben születésnapját ünneplő anyukájukról, aki hamarosan a TV2 Rising Star című műsorában debütál.

Az említett fotót és a további családi képeket ide kattintva tudod megnézni!

Cinthya Dictator a szakítás után élő adásban omlott össze. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top