Sztárok

Ördög Nóra első szereplése a TV2-nél

Ma van a nagy sajtótájékoztatók napja. Schobert Norbi után a TV2 is nagy bejelentéseket tesz. Kolléganőnk a helyszínről jelenti.

A város egyik részében Schobert Norbi jelentette be, hogy az Update új arca André Agassi, a Róna utcában pedig a TV2 tart sajtótájékoztatót az őszi műsorokról. Nem fogjátok elhinni, ki futott be először a rendezvényre. Igen, Berki Krisztián. Őt követte Czippán Anett, Joshi Bharat és minden Tények tudója, Azurák Csaba. “Amikor megtudtam, hogy Berki Krisztián lesz a műsorvezetőtársam, sokkot kaptam, mert Váczi Gergőre számítottam” – mondta Czippán Anett, aki a Fem3 csatornán vezet műsort a kigyúrt exfocistával, aki pedig “marhára örül a lehetőségnek”.

Majd az RTL klubtól átigazolt – nem Ördög Nóra – Vastag Tomi érkezett meg, akit Majka követett, az elmaradhatatlan szponzor fülhallgatójával.

tv2 sajttáj

Miután mindenki megérkezett, bemutatták a Liptai-Kasza duó új műsorát, a Bummot. Claudia elmondta, hogy neki a lojalitás a legfontosabb, úgyhogy nagyon örül az új feladatnak. A vetélkedő után egy hirtelen váltással a Mokka új kertjéről tájékoztatták az újságírókat. Kiderült, hogy folytatódik a Kasza show – ezt a cingárra lefogyott Kasza Tibor csak így kommentálta: “Őrült tartalékok vannak bennem” –,  valamint a Süss fel nap kampány is, a TV2 pedig új arculatot kap.

Van még celeb a hazában! Legalábbis erről árulkodik az a tény, hogy Pimasz úr és az ő ottalvós bulija a harmadik évaddal tér vissza a képernyőre. Beköltözik például Rippel Ferihez, Dukai Reginához, valamint Klausmann Viktorhoz.

Megújul a Jóban Rosszban is – hát, mondjuk Szabó Zsófi távozása eléggé nagy változás, az tény –, de erről bővebbet egyelőre nem tudni. (Könyörgöm, ne támasszák fel 25. alkalommal Tamás atyát – a szerk.) Visszatér a Sztárban sztár is, már most vasárnap. A műsorvezető Tilla lesz. A műsorról korábban itt írtunk.

És akkor jöjjön a november 9-én induló Rising Star és az új műsorvezető, Ördög Nóra. “Nagyon örülök, hogy itt vagyok. Kicsit keveset alszom, de összeszedem magam a kezdésre. Nagyon izgalmas és új kihívás ez a műsor számomra” – mondta az új tehetségkutató háziasszonya.

Ördög Nóra első szereplése a TV2-nél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top