nlc.hu
Sztárok
Szellemtanya lett a Szilágyi István otthona

Szellemtanya lett a meggyilkolt Szilágyi István otthona

Mintha elátkozott lenne az ingatlan és a telek.

2020. május 3-án hunyt el Szilágyi István, miután fia, Szilágyi Péter egy kalapáccsal agyonverte. Pétert 2022-ben életfogytiglan börtönbüntetésre ítélték, az özvegy, Humenyászky Jolán pedig 2021-ben elhunyt.

A Bors arról ír, hogy a színész egykori rákosligeti otthona egyre borzalmasabb állapotban van. Jolán néni halála óta a ház lakatlan, elhanyagolt állapotban van, a környékbeliek is elkerülik.

Másfél évvel ezelőtt a szomszédok még arról számoltak be, hogy patkányok szaladgálnak a ház körül, a kertbe pedig néhány hajléktalan is beköltözött, hiába jelzi egy tábla, hogy kamerával őrzik a területet.

“Még mindig nyomasztó állapotok uralkodnak a környéken, bár hozzáteszem, a ház már akkor is szomorú látványt nyújtott, amikor a színész úr és családja még élt. Mi igyekszünk nagy ívben elkerülni az egyre romosabb ingatlant, főleg éjszaka nem járunk arra. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a ház helyén, fél füllel azt hallottam valahonnan, hogy egy társasházat húznak fel, de ennek még nem látni nyomát”- mondta egy környékbeli.

Érdekesség, hogy 2023-ban az ingatlannak és a teleknek új gazdája lett, de egyelőre nem kezdett vele semmit.

Szilágyi István és felesége

Szilágyi István és felesége( Fotó: Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top