nlc.hu
Sztárok

Szilágyi István egykori házában jövőbeni sorsa

Ezt tervezi Szilágyi István házának új tulaja, először szólalt meg a „horrortanyát” megvásárló vállalkozó

Kiderült, mi lesz a sorsa az ingatlannak.

A környékbeliek csak elátkozott házként emlegetik a romokat, ahol 2020. májusában Szilágyi Istvánt brutálisan meggyilkolta a fia. Mint arról korábban beszámoltunk, jelenleg áldatlan állapotok uralkodnak a telken: tele van patkányokkal és pokoli szag terjeng. A Bors most megtalálta az egykori Szilágyi ház új birtokosát. Kiderült, hamarosan újra élet költözhet a keresztúri „horrortanyára”, ami nagy megkönnyebbülést jelent az ott lakók számára. 

Szilágyi István

Szilágyi István egykori házát 36 millió forintért vette meg egy vállalkozó – Fotó: Nagy Zoltán / Fotócentrál

A vállalkozó – aki idén februárban egy árverésen jutott a 17. kerületi ingatlanhoz – elárulta a bulvárlapnak, hogy a családja számára vette meg, azaz nem befektetési céllal. „Öt hónapja vásároltam meg a telket és azóta tervezgetjük a családdal, hogy pontosan mit is szeretnénk kezdeni vele. Mostanra kezd kikristályosodni. (…) A közeljövőben rendbe tesszük. (…) Bontani kell és rendezni a terepet, mielőtt építkezni kezdünk” – nyilatkozta.

Az új tulaj arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy tudja, milyen szörnyűség történt a házban, de inkább arra szeretne koncentrálni, hogy egykor egy ismert színész és egy elismert szobrászművész élt ott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top