nlc.hu
Otthon

Szilágyi István egykori otthonának a sorsa

Hemzsegő patkányok és pokoli szag – így fest most Szilágyi István egykori otthona

A környékbeliek szerint veszélyes lehet az ingatlan.

Áldatlan állapotok uralkodnak Szilágyi István egykori otthonában a szörnyű tragédia után alig 3 évvel. A főváros 17. kerületében álló ház már akkor sem volt jó állapotban, amikor a színész ott élt a feleségével. Ugyan egy vidéki vállalkozó idén 36 millió forintért árverésen megszerezte a sötét múltú épületet és a hozzá tartozó telket, de a környékbeliek szerint azóta sem történt semmi az ingatlannal. Állítják, egészségügyi vészhelyzet forrásává vált a ház – számolt be a Bors.

Szilágyi István,

Szilágyi Istvánt 2020 májusában gyilkolta meg brutálisan a fia – Fotó: Fotócentrál

Egy környékbeli szerint elszabadult ott a pokol, egy másik szomszéd pedig a szagokra és a patkányhelyzetre panaszkodik. Ami itt van, az már tarthatatlan! Szerintem ez konkrétan egészségügyi vészhelyzet és ez cseppet sem túlzás. Kánikulában pokoli szag terjeng itt és annyi a patkány, mint égen a csillag” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Szilágyi István gyilkosát, azaz a fiát tavaly novemberben jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték. Az apagyilkos Szilágyi Péter amúgy örökölt néhány milliót, miután a bank elárverezte a színész házát és levonta tartozásokat. Az életfogytiglanra ítélt férfi pénzét – ahogy ilyen esetekben – letéti számlákon kezeli a büntetés-végrehajtás, és bizonyos részét meghatározott keretek között tudja elkölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top