Sztárok

49 éves fia ölhette meg Szilágyi István színészt, a helyszínen fogták el a brutális gyilkosság után – frissítve!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást Szilágyi István fia ellen.

Mint arról már beszámoltunk, gyilkosság áldozata lett rákosmentei otthonában Szilágyi István. A fia ölhette meg a 82 éves színművészt.

Szilágyi István

A Lópici Gáspárként ismert Szilágyi Istvánt nem először bántalmazta a fia – MTI Fotó: Kallos Bea

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az esetről kiadott közleményében azt írta, vasárnap reggel 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 17. kerületi X. utca egyik családi házában egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A börtönben is ült Sz. Péter nem először bántalmazta az apját. 2007 nyarán azért tartóztatták le a rendőrök, mert állítólag egy vita hevében összeverte az édesapját. A színész és felesége tagadta mindezt, hogy védjék a fiúkat – aki már gyermekként is folyamatosan verte az apjáát -, azt mondták, a színész elesett. Akkor Szilágyi István fejbőre sérült, a szeme alatt foltok voltak, 3 bordája eltört, és a mellkasán is találtak zúzódásokat.

UPDATE (15:49):

A rendőrség őrizetbe vette Sz. Pétert, és kezdeményezik a letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top