Sztárok

Nem mehet be fiához a megvert Lópici Gáspár

Szilágyi István fia azért van előzetes letartóztatásban, mert súlyosan bántalmazta az apját. Így Szilágyi, mint a sértett fél, nem látogathatja meg a fiát. Azt mondja, kész emiatt a legfelsőbb bírósághoz is fordulni.

Bonyolult helyzetbe keveredett az egykoron a Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárját alakító Szilágyi István színész. Fia, Péter, előzetesbe került, amiért az édesapját súlyosan bántalmazta. Ennek ellenére Szilágyi bejárna hozzá látogatni, csakhogy ezt nem teheti, ő ugyanis a sértett, gyereke pedig a bántalmazó. Sértett és bántalmazója pedig nem találkozhatnak ilyen körülmények között – írja a Ripost. 

Nem mehet be fiához a megvert Lópici Gáspár

A színész a lapnak elmondta, hogy kizárólag a felesége járhat most be Péterhez, ő pedig már nagyon rég nem látta a fiát, és rettenetesen hiányzik neki. “Elgondolkodtam a legrosszabb lehetőségen, hiszen sokan riogatnak minket azzal, hogy Péter akár éveket is kaphat. Amennyiben a végén kedvezőtlen ítélet születik, felveszem a kesztyűt, és elmegyek a végsőkig, hogy kihozzam őt. Ha kell, a legfelsőbb bíróságot is bevonom…” – fogalmazott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top