nlc.hu
TV-sztárok

29 éves videó Ördög Nóráról

29 éves felvétel került elő Ördög Nóráról

Férje osztotta meg közösségi oldalán az aranyos videót.

Ördög Nóra 20 évesen került az RTL Klubhoz, a Reggeli című műsor gyakornokaként. Hatalmas karriert futott be mindössze pár év alatt, ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb műsorvezetőként dolgozik.

Ördög Nóra

Fotó: TV2

A műsorvezető karrierje innen szépen ívelt felfelé, a Reggeli után nem sokkal sorra jött a Szombat Esti láz, Csillag Születik, illetve az X-Faktor. 2014-ben a konkurens TV2-höz igazolt, ahol többek között a Rising Star, az Ének Iskolája, a Kocka, a Kismenők, a Star Academy és az Ázsia Expressz műsorvezetője lett. Férjével, Nánási Pállal 2010-ben házasodtak össze, majd két közös gyermekük született. Nóriék gyakran osztják meg érzéseiket közösségi-oldalaikon, ahogyan a mindennapjaikról is szívesen mesélnek. A fotós most egy elképesztő felvételt mutatott kedveséről. A régi videó 1994-ben készült és jól látszik, Nóri már gimnazista korában otthonosan mozgott a kamera előtt. 

A műsorvezetőt Az özvegy Karnyóné színdarabban való szereplése kapcsán kérdezték, ő pedig már akkor szépen, összeszedetten és kerek mondatokban felelt a kérdésekre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top