nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóráék luxus nyaralása

„A luxus luxusának a luxusa!” – 10 millió forint értékű lakosztályban nyaral Ördög Nóra és családja

Micsoda mázli...

Ördög Nóra és Nánási Pál előszeretettel osztják meg életük minden pillanatát online videósorozatukban, a Nánásiék Youtube csatornán. Mivel a család rengeteget utazik, videóikban meséltek már hajmeresztő történeteket, mint például, amikor a műsorvezető férjét elakarták rabolni Jordániában

Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál (Fotó: Nánásiék)

Ezúttal viszont olyan sztorit osztottak meg, amitől leesik az ember álla. A kis család éppen a Maldív-szigeteken nyaral, ahonnan rendszeresen be is jelentkeznek, legutóbbi videójukból pedig az derült ki, valamiért áttették őket egy másik szobába, amit Pál csak így jellemzett: „A luxus luxusának a luxusa!”

„Egy ilyen rezidenciában egy éjszakát eltölteni, ha rendes szezon van, akkor tízmillió forint per éj. Szezonon kívül, ahogy most vagyunk, egy éjszaka hétmillió forintba kerül” – magyarázta Nóra, majd hozzátette, hogy ha valami tévedés történt, és mégis kiszámlázzák nekik ezt a három napot, akkor a szigeten maradnak. 

Persze, a pár elmondta, ők soha nem engedhetnék meg maguknak, hogy ilyen nyaraláson vegyenek részt. A család újdonsült, több mint ezer négyzetméteres villájához saját tengerpartrész, csúszdás medence is járt, de hatalmas konditerem és óriási fürdőszobák és hálószobák is gondoskodtak a fényűző élményről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top