nlc.hu
Sztárok

Till Attila összehasonlította az RTL-t a TV2-vel

Till Attila: „Az RTL-nél úgy látom, hogy van Sebestyén Balázs, mint szent tehén”

Éles kritikát fogalmazott meg a műsorvezető.

Till Attila és Ördög Nóra voltak a vendégei Miskovits Marci podcast-műsorának. A két műsorvezető állományban van a TV2-nél, ami azt jelenti, hogy akkor is kapnak fix havi fizetést, ha nem dolgoznak, azaz nincs éppen egy műsoruk sem. Ez tarthat egy-két hónapig, vagy hosszabb ideig is.

Till Attila

Fotó: TV2

„Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így” – magyarázta a műsorban Nóra, amit a Blikk szemlézett. 

Tilla elmondta, ő szereti ezt, és büszke arra, hogy már 21 éve állományban van. A tévés szerint nagyon jól fizetnek nekik, viszont a pénz olyan tényező, amin mindig lehet vitatkozni. „Mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesebbek vagyunk, ők meg mindig azt gondolják, hogy azért van ember… Valahol a kettő között van az igazság. Nagyon régóta állományban vagyunk, azért ennek van oka.”

A műsorvezető végül kitért arra is, hogy mi a különbség a két legnagyobb kereskedelmi tévécsatorna között. 

A csatorna is más. Az RTL-lel mindig az volt az érzésem, hogy nem annyira műsorvezetőcentrikus, mint a TV2. A TV2 nemcsak azért vesz át embereket az RTL-től, mert el akarja lopni, hanem azt gondolja, ezek az emberek jó műsorvezetők, az RTL meg elengedte őket… Azt gondolja, neki sok műsorvezető kell, mert sok tartalmat gyárt, picit más univerzum, más az egész. Az RTL-nél úgy látom, hogy van (Sebestyén) Balázs, mint szent tehén. Ő az, aki keveset dolgozhat, ő mindig van. (Istenes) Bence is már kevesebbet, de azért ő is ott van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top