nlc.hu
TV-sztárok

Megműtötték Nánási Pált

Megműtötték Ördög Nóra férjét, Nánási Pált

Ezután megváltozik az élete.

Ördög Nóra férje, Nánási Pál évek óta szemüveget visel, és rossz látása mindig is érzékeny téma volt a számára, ráadásul a szemüveg munkája közben is zavarta a fotóst.

Nánási Pál és Ördög Nóra

Nánási Pál és Ördög Nóra (Fotó: Instagram)

Most viszont nagy lépésre szánta el magát, ugyanis bár évekig visszautasította a műtét lehetőségét, most egy olyan módszert találtak számára, amire végre igent mondott. 

„A férjem élete különböző lencsék mögött zajlik: a fényképezőgépe, a telefonja és a szemlencséje mögül nem csak figyeli a világot, hanem meg is örökíti – ez az élete. Sejthetitek, milyen érzékeny téma a látás az ő esetében. Évek óta szemüveget hord. Zavarja a munkában, de eddig nem szánta rá magát a műtétre. Ám egy speciális – számomra teljesen új módszer – és dr. Bereczki Árpád, aki nemcsak az orvosa, de a barátja is, meggyőzte őt. Konkrétan új szemlencséket ültettek be neki” – tudatta Ördög Nóra a közösségi oldalán, amelyben elmondta, férjének azt ígérte az orvos, a műtét másnapján már fotózni is tud majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top