nlc.hu
Sztárok

Nánási Pál köszöntése Ördög Nórának

„Szerencsés vagyok, hogy részese lehetek az utadnak” – így köszöntötte fel Ördög Nórát férje, Nánási Pál

Már több ezren lájkolták a szerelmi vallomást.

Nánási Pál és Ördög Nóra irigylésre méltó, boldog házasságban élnek, amelyet egy cseppet sem óvnak a nyilvánosságtól. A kapcsolatukat és a gyerekeiket is rendszeresen megmutatják nem csak közösségi oldalaikon, hanem saját vlogjukban is.

Nánási Pál és Ördög Nóra

Nánási Pál és Ördög Nóra (Fotó: Instagram)

A családanya emellett rengeteget dolgozik, míg műsorvezetőként tevékenykedik, már nyitottak férjével három boltot Balatonon, ráadásul most egy új projektbe is belekezdett. A műsorvezetőre még fotós férje is felnéz, amiért ennyi helyen helytáll, és ennek hangot is adott. Nóra ma ünnepli a születésnapját, kedvese pedig megható sorokkal köszöntötte fel. 

„Gyönyörűbb vagy, mint valaha. Nem lassítasz, hanem egyre jobban felpörögsz, és megvalósítod minden álmod. Az álmok mind arra várnak, hogy szépen sorban valósággá váljanak, de Te mindent el is követsz azért, hogy életre keljenek. Álmok, vágyak nélkül mind kevesebbek vagyunk. 14 éve nézem közelről, ahogy ösztönösen, de céltudatosan tartasz előre az utadon. Inspirálsz, motiválsz engem, és sok más embert is. Szerencsés vagyok, hogy részese lehetek utadnak. Boldog születésnapot, szerelmem” – írja Instagram-bejegyzésében Nánási, amihez egy általa készített fotót csatolt feleségéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top