nlc.hu
Sztárok

Nánási Pál: vlogger apuka és aktfotós egyben

Nánási Pál: „Én még mindig ugyanaz a p*nci fotós vagyok!”

A fotóművész, vlogger, kisbolt-tulajdonos elárulta, hogyan fér meg egymás mellett a fotózás, a vállalkozás-alapítás, az utazások és a videózás.

Nánási Pál az elmúlt években inkább vloggerként él az emberek fejében, mintsem az ország legismertebb aktfotósaként. Feleségével, Ördög Nórával a Nánásiék közösségi médiás felületein a magánéletükbe, utazásaikba, gyermekeikkel töltött szabadidejükbe engednek betekintést. Nánási Pál úgy véli, ennek köszönhetően sokan ma már inkább családapaként ismerik, pedig a fotózás számára még mindig igazi szenvedély. Ez jól érezhető abból is, hogy a social média oldalain a családi képek mellett újra megjelentek a fotós munkái, továbbá weboldalán is több új fotósorozat bukkant fel.

Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál közel 5 éve vlogol – Forrás: YouTube / Nánásiék – videó

Én még mindig ugyanaz a p*nci fotós vagyok” – jelentette ki Nánási Pál az InfluenceAIR Podcast legújabb adásában. “Szeretek aktokat, portrékat, embereket, divatot fotózni. Valóban egy kicsit áttolódott a dolog sok minden másra, de fel kell, hogy élesszem, nemcsak magamban, hanem a felületeken is ezt a fajta tartalmat. Ez azért is érdekes, mert most én inkább a cuki apuka vagyok, és nem annyira az aktfotós” – nyilatkozta.

Úgy gondolja, hogy azok, akik azóta követik, hogy vlogol a családjával, igencsak meglepődnek majd azon, amikor aktfotós, portréfotós, divatfotós típusú tartalmakat kezd el kommunikálni. “De ez van, én ilyen vegyes személyiség vagyok” – vallotta be Nánási Pál, aki az interjúban azt is elárulta, mi a véleménye a TikTokról és a közösségi média jövőjéről, valamint arról is beszélt, hogyan látja a gyerekeinek szereplését a vlogokban és a közösségi oldalaikon, illetve mennyire komfortos a családdal vlogolni.

Olvass még Nánási Pálról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top