nlc.hu
Sztárok

Majdnem elrabolták Nánási Pált

Majdnem elrabolták Ördög Nóra férjét, Nánási Pált

Az Ázsia Expressz során nem csak a versenyzők kerültek érdekes szituációkba.

Három napja indult az Ázsia Expressz harmadik évada, ami már most tele volt izgalommal. A műsort négy helyen, Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forgatták, ezért a műsorvezetőnek, Ördög Nórának hetekre elkellett köszönnie a családjától. 

Nánási Pál és Ördög Nóra

Nánási Pál és Ördög Nóra (Fotó: Instagram)

Mint azt korábban mondta, először nehezen viselte, hiszen még nem volt távol ilyen sok időt a férjétől és gyerekeitől, de utána látta, nélküle is boldogulnak. Végül pedig nem is kellett sokáig távol lenniük egymástól, ugyanis Nánási Pál fogta a gyerekeket és felesége után mentek Jordaniába. A fotós most egy nem mindennapi élményről számolt be. A repülőtérről megérkezve taxiba szállt a gyerekekkel és a dadussal, de a sofőr nem beszélt jól angolul, így a kommunikáció nem volt gördülékeny. A kis csapat pedig nagyon megijedt, amikor a taxis lehajtott az autópályáról és egy kis utcára kanyarodott. 

„Tulajdonképpen nem értettem… egyszerűen elmondta hússzor, hogy mi fog történni, de egyáltalán nem értettem. Szerencsére nem lettünk elrabolva de volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez az utolsó napom” – emlékezett vissza a fotós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top