nlc.hu
Otthon

Ördög Nóra Jordaniából rendelt pizzát a gyerekeinek

Ördög Nóra: „Megesett, hogy Jordániából én rendeltem pizzát a gyerekeknek”

Nóra végül belátta, a családja nélküle is tud boldogulni.

Október 10-én startol az Ázsia Expressz harmadik évada, amely ezúttal is rengeteg kalanddal, drámával és vicces jelenettel szórakoztatja majd a nézőket. 

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: TV2)

A műsort Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forgatták, ez pedig azt jelentette, hogy a műsorvezető, Ördög Nóra hetekre elszakadt a családjától, ráadásul volt olyan időszak, amikor ezt még egy betegség is megnehezítette.

„Nekem mindig a családi élet és a munka összehangolása a legnagyobb tanulási folyamat és ez idén sem volt másképp. A korábbi évadokban az jelentette a nehézséget, hogy hogyan lehet végig csinálni egy öt-hat hetes forgatást úgy, hogy végig ott van a családom és alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez. Idén azonban éppen az volt a nehezítés, hogy nem voltak ott végig velem. Meglátogattak ugyan kétszer is, de volt a forgatás közepén egy két és félhetes szünet, amit nélkülük töltöttem. Soha nem voltam még ennyi időt távol nélkülük – nyilatkozta a Borsnak Nóra, aki a távolból is igyekezett gondját viselni a gyerekeinek és férjének. – Megesett, hogy Jordániából én rendeltem pizzát estére a gyerekeknek és Palkónak, szóval nem teljesen szakadtam el az otthoni feladatoktól. Egyébként kicsit jó volt hátralépni és látni, hogy akkor is minden jól működik otthon, ha én nem mindenen tartom rajta a kezem. És azt is láttam, hogy nekik is jó volt megélni, hogy anya, nincs, de ők akkor is megoldják a mindennapokat. Mici és Venci is nagyon büszkék voltak magukra, hogy egy picit önállósodtak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top