TV-sztárok

Ördög Nóra trükkje: babamentes hálószoba

Ördög Nóra tudatosan figyel rá, hogy két gyermek mellett is jusson egymásra idejük férjével, Nánási Pállal – írja a Bors.

A műsorvezető imádja az anyaszerepet, de úgy gondolja, gyermekeik érdekeit is szolgálja, ha nem csak a család egészében de férjével kettesben is teljes marad a harmónia.

“Nagyon élvezem az anyaságot. Néha ugyan fáradt vagyok, de minden  fáradtságért kárpótol, hogy Mici és Vencel van nekünk. Mici állandóan puszilgatja, ringatja öccsét, így a testvéri féltékenységnek nyoma sincs… Próbáljuk védeni a saját kis intim szféránkat is. A lehető legjobb döntés hoztuk, mikor külön szobába helyeztük a gyerekeinket, és eldöntöttük, nem viszünk babát a hálószobába. Szerencsére mindketten jó alvók, így az egész este ott van kettőnknek. Mindennek az alapja, hogy mi ketten jól  működjünk egymással. A gyerekeink is akkor fogják jól érezni magukat, ha a szüleik harmóniában élnek” – mondta el a Borsnak Ördög Nóra, aki hamarosan a Rising Star műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre.

Ördög Nóráról készült képgalériánkat itt megtekintheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top