nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra akkor és most

Így nézett ki kezdő tévésként Ördög Nóra – 10 fotó a múltjából

Ördög Nóra 20 évesen került az RTL Klubhoz, a Reggeli című műsor gyakornokaként. Hatalmas karriert futott be mindössze pár év alatt, ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb műsorvezetőként dolgozik. Nézzünk pár fontosabb állomást az életéből.

Karrier

A gyakornoki munkája után egy évvel már a Top of the Pops című zenés műsort vezette, majd 2003-ban jött a Kölyökklub, a Moziklub, a Reggeli, aztán a Szombat Esti láz, a Csillag Születik, illetve az X-Faktor. 2014-ben a konkurens TV2-höz igazolt, ahol többek között a Rising Star, az Ének Iskolája, a Kocka, a Kismenők, a Star Academy, vagy az Ázsia Expressz műsorvezetője lett.

„Három hónap után volt egy jelképes fizetés, de nem fogtam fel tragédiaként, hogy keveset keresek, mert nekem ez is talált pénz volt akkoriban, hiszen főiskolára jártam. Hálás vagyok, mert a szüleim azt mondták, amíg főiskolás vagyok, addig fedezik a dolgaimat. Ráadásul három hónap után elkezdtem párhuzamosan dolgozni a Mónika Show-nál szerkesztő-asszisztensként, ami már „rendes” fizetéssel járt, s ezzel kiegészítettem a Reggelis bevételemet” – nyilatkozta korábban azzal kapcsolatban, hogy mennyit keresett kezdőként. Ma már saját műsort indít a férjével a TV2-n.

Íme pár fotó az elmúlt évtizedekből

Megnézem
Összes kép (11)

 

És a magánélet?

A híresség kétszer házasodott. Első férje Rubin Kristóf volt, akihez 2008 augusztusában ment feleségül, és akitől még ugyanazon év decemberében el is vált. Második férje, Nánási Pál 2010-ben vezette oltár elé. Két közös gyermekük született: 2013-ban a kislányuk, Mici, akit rá egy évre Vencel követett. 

„Lehet, a munkámban sikeres vagyok, de anyaként totál sikertelennek érzem magam abban a pillanatban, amikor a hangsúly elmegy valamelyik irányba. Az életemben ez a folyamatos küzdelem, hogy ezt az egyensúlyt megtaláljam. Így aztán nagyon sok mélypont van valamelyik oldalon. Számomra a siker lemondás, és totál kudarcnak élem meg, hogy me­gint szalad a lakás. Azt tűztem ki magam elé, hogy próbálok ezen a fronton is összeszedettebb lenni” mondta évekkel ezelőtt Nóri arra a kérdésre, milyen édesanyának tartja magát.

Sikeres üzletasszony

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál 2020-ban elindították balatonakarattyai kisboltjukat. Akkoriban sokakban felmerült, hogy a műsorvezetőnek biztosan nem lesznek komoly problémái az üzleti életben, hiszen egy sikeres nő, akivel örömmel dolgoznak a tévécsatornák. Nóri szerint az ismertségnek megvoltak az előnyei, illetve a hátrányai is.

„Az üzlet sikere szempontjából egyértelműen előny. A jól bejáratott kommunikációs csatornáinkon eljutott a kisbolt híre messzire, úgy látom, más vállalkozások ezzel a résszel küzdenek a leginkább. Ugyanakkor nem szabad belekényelmesedni, a hírnév miatt egyszer sokan eljönnek, hogy megnézzék, mit hoztunk össze, de visszatérni csak akkor fognak, ha valóban jó, amit csinálunk. És igen, az ismertség másik oldala, hogy folyamatosan nagyító alatt vagyunk, mindig a topon kell lennünk, mert a negatív hír is ugyanilyen gyorsan terjed, sőt, talán még gyorsabban. Nagyon sokan voltak szkeptikusak velünk kapcsolatban, de remélem, hogy meggyőztük a kétkedőket.”

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Rozmanitz Gábor)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top