nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék újabb kisboltja

“Ez számunkra is rizikó” – Ördög Nóráék minden pénzüket beleölik az új boltjukba, sőt hitelt is felvettek

A műsorvezető és férje nagyon büszke az új üzletükre. Remélik, az új helyen már senkit sem zavarnak.

Mint arról beszámoltunk, a múlt hétvégén megnyitott Ördög Nóráék újabb, balatonakarattyai kisboltja. A 39 éves műsorvezető – annak ellenére, hogy kereskedelmi és idegenforgalmi diplomája van, sőt vendéglátóipari tanulmányai is voltak – sosem gondolta volna, hogy végül vendéglátós lesz.

Ördög Nóra

Ördög Nóra szerint a műsorvezetés és a vendéglátás tökéletesen megfér egymás mellett – Forrás: YouTube / Nánásiék

Szívünk-lelkünk benne van. (…) Nekünk ez mindig is szerelem projekt volt, nem üzleti szemlélettel vágtunk bele. A tavalyi beruházáshoz képest azonban ez már jóval nagyobb lépték, fel kell nőnünk a feladathoz. Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük. Ez számunkra is rizikó” – árulta el a Blikknek Ördög Nóra, akinek az egész családja beszállt az új vállalkozásba.

A csapatunk tagja Palkó unokatestvére, de besegít az öcsém, Árpi is. Nyáron jön az apósom, a szüleim de még a nagyszüleim is” – mesélte a Totem című új kalandreality háziasszonya.

Olvass még Ördög Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top