nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék újabb boltnyitása

Ördög Nóra el sem hiszi, hogy ez megtörtént

A műsorvezető úgy érzi, férje mellett nincs lehetetlen.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ördög Nóráék tavasszal belevágtak egy újabb kisbolt felépítésébe Balatonakarattyán. A munkálatok mostanra fejeződtek be, így a műsorvezető örömmel újságolta közösségi oldalán, hogy szombaton megnyitott a második Nekem a balaton-kisboltjuk, ami egy kis bisztrórésszel is kibővült.

Ördög Nóra

Ördög Nóráéknak újabb nagy álmuk vált valóra – Forrás: YouTube / Nánásiék – videó

Megnyitottunk! #elsemhiszem” – posztolta Ördög Nóra. A fotón pedig jól látszik, hogy már a nyitás napján milyen hosszú sor kígyózott a balatonakarattyai strand közelében felhúzott létesítmény előtt.

A műsorvezető külön posztban méltatta a férjét, Nánási Pált, mivel közös erővel tudták csak véghezvinni a rendkívül gyorsan lezajló boltköltöztetést. “A férfi, aki mellett mindig azt érzem, hogy nincs lehetetlen…” – hálálkodott fotóművész párjának.

Nánási Pál sem tudja még felfogni a történteket. Csak ámul azon, hogy még az esti órákban is telt ház van náluk. “Hát ez őrület!! #estihangulat” – posztolta.

Olvass még Ördög Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top