nlc.hu
Sztárok
Elköltözik Ördög Nóráék kisboltja

Váratlan bejelentést tett Ördög Nóra és férje

Kényszerű döntést kellett meghoznia a Nánási házaspárnak.

A téli időszakban is sokan felkeresik Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltját, így a nyáron a megnövekedett autóforgalom miatt kiéleződő probléma csak tovább fokozódott. Ennek következtében a műsorvezető és férje, Nánási Pál kénytelen volt lépni, a nagy bejelentést a közösségi oldalukon tették közzé.

Ördög Nóra és Nánási Pál

Békére törekednek az ott élőkkel, ezért inkább átköltöztetik a kisboltjukat Ördög Nóráék – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Azt elfogadjuk, hogy ez a kisbolt itt, ebben a formában nincs jó helyen. (…) A kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van, tavasszal. A körforgalomhoz fogunk költözni, ami parkolásügyi szempontból a legideálisabb döntés” – jelentette be Ördög Nóra, hozzátéve: “Nem akarjuk a szomszédainkat dühíteni azzal, hogy folyamatosan ezzel kelljen foglalkozniuk, hogy a mi vendégeink a házaik elé parkolnak. (…) Kikerültek a napokban a lakópihenő-övezet táblák, amik eddig nem voltak ott “.

Ez a környék nem bír el ennyire sok autót. (…) Az új helyen nagyon sok parkoló lesz, ott végre a Nekem a Balaton elszabadulhat. (…) Szeretetből csináltuk, nem mindenki szeretett minket, mi továbbra is szeretjük Akarattyát” – jegyezte meg Nánási Pál.

Amikor szóba került a mostani kisbolt sorsa, Ördög Nóra elsírta magát. “Még nem tudjuk, mi lesz ezzel a kisbolttal, dolgozunk rajta, hogy jó legyen. (…) Nem fogjuk egyelőre bezárni” – mondta el sírva a szivárványcsaládok mellett kiálló műsorvezető. Majd zárásként kihangsúlyozta: “Békére törekszünk és békés megoldást szeretnénk mindenképpen“.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top