Sztárok

Ördög Nóra hatalmas örömhírről számolt be

Rajongói nem győznek gratulálni a műsorvezetőnek.

Megnyitotta balatoni kisboltját – amely végül a Nekem a Balaton nevet kapta – a Nánási család. Az örömhírről Ördög Nóra a közösségi oldalán számolt be – szúrta ki a Blikk

Ördög Nóra

Saját boltjában a pult mögé is beáll Ördög Nóra – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk!!! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni dolgokba… De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti – a csapolt sör meg hideg, ahogy kell – szóval gyertek! Bakatonakarattyán a Strand utca és a Sirály utca kereszteződésében megtaláltok minket! #nekemabalaton #megnyitottunk” – olvasható a műsorvezető posztjában.

A Bors helyszíni tudósítása szerint az arra járókat az esős idő sem tántorítja el attól, hogy Ördög Nóráék kisboltjának a teraszán ücsörögjenek. Nem sokkal a nyitás után máris a helyiek egyik kedvenc üzlete lett a Nekem a Balaton.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ördög Nóráék egy, már korábban is működő kisboltot vettek meg Balatonakarattyán, amit a koronavírus-járvány miatt saját kezűleg újítottak fel. A műsorvezető mindig is szeretett volna egy ilyen kisboltot vezetni, és most végre adódott egy szuper lehetőség.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top