Sztárok

Sírásig fajult a veszekedés Ördög Nóráéknál, videóban öntötte ki a lelkét a műsorvezető

Ördög Nóra a karanténban töltött napok nehézségeiről, saját megküzdési technikáiról és félelmeiről mesélt.

Hiába vonultak le családostul a balatoni nyaralójukba, a kisboltot nyitó Ördög Nórának messze a város zajától sincs nyugalma. A kétgyermekes műsorvezető az önkéntes karantén alatt kimerültebb, mint valaha; kisgyerekei sokszor az idegein táncolnak – írja a Bors.

Ördög Nóra és családja

Megviseli a karantén Ördög Nórát és családját, Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Életemben nem voltam ennyire fáradt, mint most. Annyira zsong a fejem a nap végére… Két kicsi gyerekről beszélünk, (…)  akik egész nap csak beszélnek, és beszélnek” – vallotta be Várkonyi Andrea Akarsz beszélni róla? című videósorozatában Ördög Nóra.

Az a legfárasztóbb, hogy összefolynak a napok, és az egész egy nagy, összekenődött massza. (…) Amikor egyáltalán nem számítunk rá, akkor a gyerekek tök jól elvannak órákig, játszanak. (…) És persze vannak napok, amikor a leginkább szükségem lenne arra, hogy egy picit tudjak a saját dolgaimmal foglalkozni, akkor viszont tuti biztos, hogy megy a kínlódás meg a veszekedés” – mesélte a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő műsorvezető, aki az otthon tanulás első hetében alaposan összefeszült a kislányával, a 7 éves Micivel, akivel olykor nehezen tudja megértetni, hogy iskolásként miért kell feladatokat megoldania, s miért nem játszhat ő is az udvaron, akárcsak az ovis kisöccse. „Sírásig ment a dolog. Én is majdnem sírtam. Ő sírt” – árulta el Ördög Nóra.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top