Sztárok

Ördög Nóra és Nánási Pál mesés helyre utaztak a gyerekekkel, amiért kritizálják őket

Remekül indul az év Ördög Nórának és a családjának, ezúttal is egy mesés helyre utaztak. Néhányan viszont nem állták meg szó nélkül a dolgot.

Hamarosan újabb vlogot láthatunk majd Ördög Nóra és Nánási Pál legújabb családi vakációjáról. Ezúttal is egy mesés helyről jelentkeztek be. 

Ördög Nóráék jelenleg Zanzibáron nyaralnak, ami itt található: 

Az elhelyezkedésből is látszik, hogy a család nem fázik majd, az átlaghőmérséklet 30 fok körül van, a táj pedig helyenként valószínűtlennek tűnik. Sokan kívántak Nóráéknak jó pihenést, és az Instagram-követők alig várják a következő fotókat, de megint akadtak olyanok is, akik rázendítettek a régi nótára.

View this post on Instagram

Hello Zanzibar #hakunamatata

A post shared by Nánási Pál (@palnanasi) on

Korábban is kritizálták már Nánási Pál és a műsorvezető döntését, hogy akár hetekre is kivették a gyerekeket az óvodából, például az Ázsia Expressz forgatása miatt. Ez most ismét előkerült: többen kérdezték, mi van ilyenkor Mici iskolai hiányzásával. Volt, aki megjegyezte, hogy a magániskola egyik előnye, hogy bármikor elvihető a gyerek, de a többségnél betelt a pohár. Ezúttal Nóráék védelmében ki hosszabban, ki rövidebben fejtette ki, hogy

  • nem attól függ a gyerek jövője, hogy minden tanítási nap az iskolában ül-e: akkor is hiányozna, ha beteg lenne, így meg sokat tanul a világról;
  • a szülők nem akarnak rosszat a gyerekeknek, ezért nyugodtan rájuk lehet bízni a döntést;
  • január 6-ig amúgy sem kezdődik a tanítás;
  • unalmas már ezért kritizálni Nánásiékat;
  • sokan cserélnének velük azok körül, akik kritizálják őket.

Bárhogyan is, az biztos, hogy a többség inkább várja a vlog folytatását, és valószínű, hogy ezúttal Nóra sem reagál már a kritikákra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top