Sztárok

Ördög Nóra kivette gyerekeit az óvodából

Néha a munka felülírja a szabályokat – vallja Ördög Nóra, akit keményen támadnak az interneten amiatt, ahogyan a gyermekeit neveli.

A műsorvezető Ördög Nóra egész családját a tengeren túlra költöztette, amíg az Ázsia Expressz második évadát forgatják. Így természetesen ötéves kislányát és négyéves kisfiát is kivette az itthoni óvodából, amiért meglehetősen sok kritikát kap a kommentelőktől.

„Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében. Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5-6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés” – írtja Nóri az Instagramon.

Az elmúlt években a Nánási-Ördög család igazi világutazó lett, világ körüli kalandjaikról vlogot is vezetnek. Nóri szerint a gyerekek sokkal jobban bírják a szülőknél a nagy utazásokat, és már pár évesen annyit utaztak, amiről egy átlagember legfeljebb csak álmodozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top