Sztárok

Nánási Pál és Ördög Nóra kisboltot nyitnak, de ennek nem mindenki örül

Ördög Nóra mindig is kisboltosnak készült.

Nánási Pál és Ördög Nóra általában az utazásaikról vlogoltak, a koronavírus miatt azonban most otthon ragadtak. Illetve, néha azért kijárnak, méghozzá Balatonakarattyára, ahol – mint kiderült – hamarosan megnyit a kisboltjuk. Szeretik ezt a kis falut, és úgy gondolták, az ott élőknek is szükségük van egy ilyen helyre – erről készítettek videót.

Így néz ki a kisbolt: 

Nánásiék kisboltot nyitnak (Fotó: Youtube)

Nánásiék kisboltot nyitnak (Fotó: Youtube)

Illetve, így fog kinézni, ha egyszer elkészül, hiszen a koronavírus jelentősen lelassította a munkálatokat. Az épület már áll, ezért a család úgy döntött, hogy amit meg tudnak csinálni, azt saját kezűleg elkészítik. Ilyen a festés, a parkettázás, a burkolás. 

Ördög Nóra azt is elárulta, hogy mindig is szeretett volna egy ilyen kisboltot vezetni, és most végre adódott egy szuper lehetőség. Legalábbis, szerintük szuper, hiszen az is elhangzott a videóban, hogy sokan le akarták beszélni őket, ám akadt néhány olyan barátjuk is, akik támogatják az ötletet. 

A felvétel közben több helyi lakos is elsétált az épület felé, és a műsorvezető azt szűrte le, hogy szükség van erre a boltra, hiszen az ott élő emberek ki vannak éhezve rá. ,,Nem tudjuk, hogy ezt miért csináljuk, azért csináljuk, mert a szívünket-lelkünket bele akarjuk adni, mint általában mindenbe, amit csinálunk, úgyhogy most lett egy kisboltunk” – mondta a tévés a videóban.

Olvass még a Nánási család kalandjairól az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top