Sztárok

Ördög Nóra és Nánási Pál 10 évet visszaugrott az időbe

Nosztalgiázott egy kicsit a műsorvezető és férje.

Ördög Nóra és Nánási Pál a gyerekeket hátrahagyva elutazott pár napra feltöltődni. Mint a legfrissebb, élő bejelentkezésükben elárulták, a világ 5. legnagyobb óceánjáróján, a Costa Smeralda fedélzetén vesznek részt egy hajóúton. A hajózás műfajába két éve beleszerető házaspár ugyanis meghívást kapott a luxushajó avató utazására.

Ördög Nóra és Nánási Pál mindig szakít időt arra, hogy kettesben is legyenek – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az óceánjáró Barcelonából indult, onnan Palma De Mallorcára ment, utána a tengeren hajózik egy kicsit, majd végül Rómában köt ki.

A mostani utazásuk alkalmával Ördög Nóráék így ismét eljutottak Barcelonába, ez a város a házaspár életében különösen fontos helyszín: itt kérte meg ugyanis Nánási Pál mintegy 10 éve Ördög Nóra kezét. Nosztalgiából még egy szelfit is lőttek azzal az étteremmel a háttérben, ahol a lánykérés történt.

A házaspár mostani hajókázása azonban nem lesz olyan hosszú, mint a legutóbbi, mivel vasárnapig haza kell érniük, ugyanis idén is Ördög Nóra lesz a Moziverzum Oscar-gála közvetítésének a háziasszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top