nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóra kisboltja

Ördög Nóra a megoldást keresi kisbolt ügyben – a rendőrség is segít nekik

Ördög Nóra állítása szerint összefogva keresik a megoldást.

Óriási népszerűségnek örvend Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Akarattyán, amit pár hónappal ezelőtt nyitottak meg. A helyiek örültek a kezdeményezésnek, ám álmukban sem gondolták, hogy ilyen tömeget vonz majd. A lakók állítása szerint nagy lett a zaj a csendes üdülő övezetben, ráadásul nem tudnak parkolni a sok autótól és már a gyerekeiket sem engedik ki az utcára felügyelet nélkül. A helyi önkormányzat Ördög Nórával és a rendőrséggel együtt keresik a legjobb megoldást.

,,Mi is, a rendőrség és az önkormányzat is a lehetséges megoldást keresi. A mi eszközeink végesek. A vlogepizódunkban korábban is felhívtuk az emberek figyelmét, hogy parkoljanak távolabb, de amíg a törvény adta lehetőség adott, hogy autók ide érkezzenek és leparkoljanak, addig mi mondhatunk bármit. Egyébként tizenhárom percre tőlünk van egy nagy parkoló, és ezt mi magunk is sétával lemértük. Valószínűleg a korlátozás lesz a megoldás” – mesélte a Borsnak a műsorvezető és a férje.

ördög nóra nánási pál

Ördög Nóra és Nánási Pál (Fotó: Instagram)

Ördög Nóráék közös vállalkozása:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top