nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóráék balatoni boltja botrányt okozott

Ördög Nóráék boltja miatt áll a bál, megszólaltak ők is az ügyben

Amennyire örültek Balatonakarattyán Ördög Nóra és Nánási Pál vállalkozásának, most annyira nagy a felháborodás. Nyílt levélben tiltakoznak a lakók a kisbolt miatt.

Boldogan szánolt be Nánási Pál és Ördög Nóra az új vállalkozásukról, amit a vártnál jóval hamarabb sikerre vittek. A két ismert ember egy balatonakarattyai kisboltot vásárolt meg, amelyet maguk újítottak fel és a vendégek kiszolgálásából is kiveszik a részüket. Ez pedig elképesztő tömeget vonz, és éppen ezért áll most a bál.

Pokoli a helyzet Ördög Nóráék balatoni kisboltja környékén: 

Ördög Nóráék boltjánál botrányos a helyzet

Ördög Nóráék boltjánál botrányos a helyzet (Fotó: Instagram/siralyutcastrandutcakornyeke)

“Ez a Sirály utca, a balatoni bringaút, két irányú autóút. Két hónapja jelezzük folyamatosan személyesen is a tulajdonosoknak a problémát, hogy kérjék a követőiket, tegyék le a nagy parkolóban az autót. Egyeztetünk az első naptól az önkormányzattal, szemlézik a rendőrök a forgalmat (és büntetik a szabálytalanul parkolókat), hogy közösen találjunk megoldást, mert minden érintett látja, hogy ekkora terhelést nem bír el a környék. Míg erről döntés születik azt kérjük, hogy ne gyertek autóval kávézni. #negyertekautóval #sétálvaszelfiznimenő #neszáguldozzatok #figyeljetekránk #ezértkommentelünk” – írták a fenti képhez a környéken lakók, akik rengeteg támadást kaptak, sokan csak irigységgel vcádolják őket és nem értik, miért nem bírnak ki néhány hónapot. 

Azóta kapott nagy nyilvánosságot a történet, hogy  alakók nylít levelet írtak Nánásiéknak. Ezt lentebb teljes terjedelemben olvashatod: 

“A környéken élő családok levele a kisbolt tulajdonosainak. Szeretnénk kérni minden látogatót, hogy ne gyertek autóval, mert nincs hely parkolni. Ez egy csendes környék volt, most pedig elviselhetetlen a forgalom. A körforgalomnál lévő parkoló alig 300 méterre van, sétáljatok a kisbolthoz. @nanasiekhivatalos #nekemabalaton #nánásiék #ordognora #sétálvaszelfiznimenő #üdülőövezet #agyerekekmárnemmernekkimenniazutcára #neszáguldozz #harminccalmehetszcsak” – áll a hosszú bejegyzés mellett, amelyben az elkeseredett lakók szinte könyörögnek azért, hogy visszakapjanak valamit a nyugalmukból. “Elfogyott a türelmünk” – írták a bejegyzés végén és az áldatlan állapotokra reagált a sztár házaspár is.

Megszólalat Ördög Nóra és Nánási Pál is: 

“Ezen a ponton mondjuk azt, hogy ha esetleg valaki megteheti azt, hogy nem autóval jön, hanem bringával rollerrel, vagy a környéken valahol leparkol…a körforgalomnál van egy óriási nagy pakoló, nincs messze tőlünk. Le a kalappal a helyiek előtt és köszönjük, hogy ennyire jófej módon állnak ehhez, és türelmesen” – hangzik el a videóban. Úgy tudni, a helyi önkormányzattal együtt Ördög Nóráék már dolgoznak a megoldáson.

Nánási Pál és Ördög Nóra élete sokakat érdekel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top