TV-sztárok

Ördög Nóra és Nánási Pál: „Most már beszélhetünk arról, milyen világmegváltó terveink vannak”

Az elmúlt években nem először kezdenek valami újba, de Ördög Nóra és Nánási Pál most nagy fába vágják a fejszéjüket.

Önálló vállalkozást indít Ördög Nóra és Nánási Pál, mert mindkettőjüknek nagy vágya, hogy végre valami mást csinálhassanak, ne íróasztalnál üljenek. A fotós például ezért kezdett pálinkafőzésbe és ezért is tanult meg pizzát sütni, a műsorvezető pedig azt élvezi, amikor valami manuális dolgot végez, mert szerinte fontos, hogy ilyen irányú tevékenységgel másképpen használja az agyát. Éppen ezért imád Micivel színezni, vagy Vencivel legózni is.

„Most már erről is beszélhetünk, hogy micsoda óriási világmegváltó terveink vannak, de hamarosan titeket is be fogunk vonni. Igazából azért vagyok most egy kicsit óvatosabb a dologgal, mert még sehogy nem állunk. (…) Képzeljétek el, fogunk nyitni egy kisboltot Balatonakarattyán” – mondta Ördög Nóra a legújabb podcast adásukban, és Nánási Pál rögtön hozzátette: kisboltot és bisztrót, ahol enni is lehet, amolyan „bringás megállónak” képzelik el. Rengeteg tervük van, de ahogy mondják, ebbe az egészbe még bele kell tanulniuk. 

„Átlátszó, transzparens módon szeretnénk csinálni, vagyis az első lépéstől az utolsóig be szeretnénk vonni titeket” – mondta Nóra, és egyúttal a névadásba is szeretné majd bevonni a követőit, mert szerinte a vlogok során kiderült, milyen jók ebben a rajongói. 

Nánási Pál és Ördög Nóra a podcast adásukban meséltek az új terveikről

A házaspár tulajdonképpen azért döntött úgy, hogy belevágnak ebbe a projektbe, mert Balatonakarattyán sok időt töltenek, és ez volt a kedvenc boltjuk, ami egyszer csak nem nyitott ki. A jelenleg Kiskatica néven ismert hely a biciklis útvonalon található, és mielőtt Ördög Nórák odaköltöztek, már ez volt a kedvenc helyük, ahol mindig megálltak, amikor arra jártak. Mivel a bezárt üzlet nem volt eladó, ezért Nánásiék elmentek Balatonkenesére az anyacéghez, a Katica pékségbe, és megkérdezték a tulajdonostól, eladná-e nekik a boltot. Eredetileg legfeljebb kiadásban gondolkodott a tulajdonos, de végül meggondolta magát. 

„Ezúton is köszönjük Katalinnak, mert másnak valószínűleg nem adta volna el, de látott rajtunk valamit” – mondta Nóra, a férje szerint pedig a lelkesedésük lehetett az, ami meggyőzte a tulajdonost. A lelkesedésükön kívül viszont az idejük és a szakmai tudásuk jelenleg még hiányzik, de Nóri szerint rengeteg dolog van, amibe menet közben tanultak bele, és ő bízik a sikerükben. Pali szerint a feleségének jó érzéke van ahhoz, hogy kiszagolja a jó üzleteket, csak a kereskedői vénája nem erős, mivel pénzt nem szeret kérni az emberektől, ami azért komoly buktató lehet.

„Elismerem, hogy vendéglátónak jó vagy, de ez ennél azért eggyel összetettebb” – mondta a fotós. Mint kiderült, a műsorvezetőnek van némi szakmai tapasztalata is. Ugyan arra nem büszke, hogy hotel szakon végzett, mivel borzasztó teljesítményt nyújtott, de a balatonfenyvesi Vitorlás Büfében töltött időszakból reméli, hogy megmaradt valami. Nánási elismerte, hogy most már kezdi nem viccre venni a dolgokat, lassan nem alszik, annyira izgul, még nem tudják Nórival, hogyan tudják beindítani az új vállalkozásukat.

Ördög Nóra és Nánási Pál teljesen ismeretlen vizekre eveznek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top