nlc.hu
Sztárok

A Nánási házaspár egyéjszakás kalandjai

Egyéjszakás kalandokba kezdett Ördög Nóra és a férje

A házasságuk érdekében döntöttek így.

A YouTube-csatornájukon számolt be arról Ördög Nóra és a férje, Nánási Pál, hogy egyéjszakás kalandokba vágtak bele idén egymással, hogy fenntartsák a szerelmüket. A kétgyermekes műsorvezető más házaspárokat is erre biztat.

Ördög Nóra

Lassan már 15 év él boldog házasságban Ördög Nóra és Nánási Pál – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Idén lesznek 13 éve házasok, és 15 éve vannak együtt. Elmondásuk szerint a harmonikus családi élet fenntartásának egyetlen titka van: tenni kell érte, dolgozni kell, hogy a kapcsolat működjön. A videójukban elárulta a Nánási házaspár, hogy ha nekik bármilyen konfliktusuk van egymással, akkor az mindig valami olyan időszakban jön el, amikor kevés idejük van egymásra és arra, hogy beszéljenek egymással.

A boldog házasságuk fenntartása érdekében Ördög Nóráék ezért egy fogadalmat tettek erre az évre: szeretnének minél több egyéjszakás kalandba bonyolódni egymással. “A gyerekek, a munka, a napi mókuskerék annyira könnyen el tudják vinni a figyelmet a legfontosabbról. Pedig, ha mi egymással jól vagyunk, minden más is rendben lesz. (…) Közös fogadalmunk, hogy nagyon oda fogunk figyelni arra, hogy meglegyenek ezek a kettesben töltött idők. (…) Visszahozzuk az életünkbe azokat az egyéjszakás kalandjainkat, amikor meglepjük a másikat váratlanul azzal, hogy ’Na, most indulás van valahova!’, és akkor elszöktetjük a másikat. (…) A meglepetés ereje nagyon fontos, és az, hogy kicsit le kell válni a gyerekekről ezekre az estékre, és csak kettesben lenni, hogy tudjatok egymásra koncentrálni” – mesélte a tévés.

Ördög Nóra és Nánási Pál már túl is van az idei, első egyéjszakás kalandjukon. Elsőként a műsorvezető „rabolta el” a férjét és vitte el egy meglepetéshelyszínre: ez az ausztriai Szentelek szállodája volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top