nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok boldog házasságban

Akiken nem fogtak a rosszindulatú pletykák: sztárpárok, akik évtizedek óta boldog házasságban élnek

Legtöbbjük kapcsolatát kétkedve nézték, de ők bebizonyították, hogy igenis van helyük egymás mellett. Olyan sztárpárokat mutatunk, akik évek, évtizedek óta boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek.

Voltak rosszakarók, kétkedők, akik megkérdőjelezték a kapcsolatukat, de ők kiálltak egymásért, egymás mellett, és megmutatták, az ő házasságuk igenis működőképes.

Korda György és Balázs Klári

Negyvenkét éve tart Balázs Klári és Korda György nagy kalandja, a közös életük, amelyet 41 éve tettek hivatalossá. Mint mondják, ők nemcsak ezeken a kiemelt eseményeken romantikáznak egymással, hanem mindig.

Sztárok boldog házasságban

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„Az én Gyurim egy nagyon aranyos, jókedvű, mindig pozitív férfi, állandóan dicsér. A minap egy eseményre például tőlem nem megszokott módon egy púderrózsaszín koktélruhát vettem fel. Ahogy Gyuri meglátott a magas sarkúban, felkiáltott: »Klárika, milyen szép a lábad, miért nem hordasz többször ilyet?!« El is megyek, és a nadrágkosztümök mellé veszek egy-két rövidebb ruhát” – mondta korábban Balázs Klári a Blikknek

Pataki Ági és Kovács Gábor

Pataki Ági és Kovács Gábor házassága évtizedek óta kiegyensúlyozott. Az egykori modell  és filmproducer férje együtt is dolgoznak.

Sztárok boldog házasságban

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

Pataki Ági az 1980-as években a modellkedés mellett elkezdte kiépíteni a saját butikláncát, és miközben még elvállalt modellfelkéréseket is, addig közben több üzletet igazgatott. Bár ebben is sikeres volt, 2000-ben ismét váltott, és filmproducerként vetette meg a lábát férjével, Kovács Gáborral együtt. A házaspár által vezetett filmcég azóta is nagyon sikeresen működik, több filmjük kiemelkedő sikert ér el a hazai és a külföldi filmszakmában is.

Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál 13 éve vannak együtt, 11 évvel ezelőtt házasodtak össze

Sztárok boldog házasságban

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„… már tíz éve volt az esküvőnk! Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó. Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka” – mondta korábban Ördög Nóra, aki hozzátette, hogy míg ő kicsit pörgősebb, Nánási Pál sokkal megfontoltabb.

Peller Anna és Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki immár 12 éve élnek boldog és harmonikus házasságban. Ezalatt leginkább Annáról lehetett hallani, viszont a 2016-os Nyerő Páros után már mindkettejüket megismerik az utcán.

Sztárok boldog házasságban

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

Peller Anna korábban mélypontjukról is mesélt, amikor szerettek volna egy második babát, de sajnos nem sikerült. 

„Próbálkoztam mindennel, vitaminokat szedtem, méhpempőt ettem, és korábban az életem részévé vált a peteérés-kalkulátor használata is. Nos, ez utóbbi nem igazán van jó hatással egy kapcsolatra, az intimitásra, hiszen időre kell csinálni mindent. Emiatt volt köztünk számos feszültség Mikivel, és nem mondom, hogy nem volt igaza. Aztán ott volt a havi kiborulás, gyakran sírás, hogy megint nem sikerült” – mondta korábban a Best magazinnak Anna, de szerencsére ezen a nehéz időszakon is sikerült együtt átlendülniük.

Olvass még sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: Korponai Tamás/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top