Sztárok

Balázs Klári és Korda György elárulták házasságuk titkát

Balázs Klári és Korda György 39. éve házasok, az évfordulót természetesen meg is ünneplik.

Negyven éve tart Balázs Klári és Korda György nagy kalandja, a közös életük, amelyet 39 éve tettek hivatalossá. Mint mondják, ők nemcsak ezeken a kiemelt eseményeken romantikáznak egymással, hanem mindig – írja a Blikk.

„Az én Gyurim egy nagyon aranyos, jókedvű, mindig pozitív férfi, állandóan dicsér. A minap egy eseményre például tőlem nem megszokott módon egy púderrózsaszín koktélruhát vettem fel. Ahogy Gyuri meglátott a magas sarkúban, felkiáltott: »Klárika, milyen szép a lábad, miért nem hordasz többször ilyet?!« El is megyek, és a nadrágkosztümök mellé veszek egy-két rövidebb ruhát” – mondta Balázs Klári. 

korda gyorgy, balazs klari

Korda György és Balázs Klári 39. házassági évfordulójukat ünneplik. Fotó: smagpix.com

„Negyven éve vagyunk együtt, 39 éve vettem el, de az az egy év is csak azért kellett, hogy teszteljem, hogy bírja a strapát. A viccet félretéve azonban elárulhatom, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő nem csupán egy kaland lesz, hanem maga a nagy ő” – mondta Korda György.

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top