nlc.hu
Sztárok

3 magyar sztárpár, akik évtizedek óta házasok

3 magyar sztárpár, akik évtizedek óta kitartanak egymás mellett

Manapság szinte kuriózumnak számít, ha valaki még nem vált el, és hosszan tartó házasságban él. Szétnéztünk a magyar sztárok között, kik azok, akik kitartanak egymás mellett, immár évtizedek óta.

Szép dolog a romantikus esküvő, ám a holtomiglan, holtodiglan egyáltalán nem magától értetődő, sőt, talán az egyik legnehezebb vállalkozás kitartani valaki mellett egy életen át. A válások száma azt is mutatja ( 2018-ban 1 000 lakosra 1,7 válás jutott), hogy keveseknek megy a hosszan tartó házasság, de a jó hír az, hogy ma is akadnak kivételek. Mutatunk pár sztárpárt, akik évek óta jól működnek együtt, jóban és rosszban egyaránt.

1.) Az ország egyik legismertebb házaspárja

Balázs Klári és Korda György mögött például több mint 41 évnyi házasság áll. Ráadásul a házaspár tagjai a magánéleten kívül  előadóként is együtt dolgoznak, de úgy néz ki, hogy ezt a szimbiózist semmi sem tudja megtörni. Balázs Klári korábban elárulta. hogy a kapcsolatukat sosem gyengítették meg anyagi gondok, pedig akadtak szűkösebb évek a házasságuk alatt. „Ha nehéz időszakra kell visszaemlékezni, akkor azt mondanám, hogy a kapcsolatunkat sosem gyengítették meg például az anyagi természetű gondok. Pedig volt benne részünk többször is. Amikor a villát építettük, beköltöztünk az egyik kis szobába, a többi szobát pedig kiadtuk, hogy tudjuk fizetni a hiteleket. Azt hittük, viszonylag gyorsan letudjuk majd ezt az időszakot, de végül 5 teljes évre beszorultunk oda” – mesélte. Az énekesnő tavaly gerincműtéten esett át, a férje háromszori súlyos betegsége is megviselte őket, de a szerelmüknek köszönhetően minden nehézséget túléltek.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári (Fotó: smagpictures.com)

2.) Nem közkedveltek, de ők kitartanak egymás mellett

Szeptemberben ünnepelte 19. házassági évfordulóját Schobert Norbert és Rubint Réka, akik három gyereket nevelnek, sőt, az üzleti vállalkozásaikat is együtt viszik. A megosztó sztárpár a nehézségek ellenére kitart egymás mellett, pedig Schobert elég gyakran borzolja a kedélyeket a nem túl PC megszólalásaival, ennek ellenére a felesége mindig kiáll mellette.

Legutóbb a férfi stroke-ja okozott hatalmas ijedtséget családban, műteni is kellett a fitneszgurut.

Norbert és Réka többször is megújították a fogadalmukat, összesen négyszer “keltek újra” egybe. Három gyerek mellett nehéz lehet egymással is időt tölteni, de Réka szerint ez az egyik titka a hosszú házasságnak. Korábban az is elárulta, ők hogyan találnak alkalmat rá, hogy időt szakítsanak egymásra és kapcsolatukra. „Három iskolás gyermek szüleiként sem szabad soha figyelmen kívül hagyni, hogy mi nemcsak apa és anya vagyunk, hanem egymás társai, szerelmei is. A délutánok és az esték mindig a gyerekekről szólnak. Így hétköznap kevésbé szoktunk eljárni otthonról, ilyenkor többnyire ötösben töltjük az időt. Szerintem egy szerelem csak úgy működik, ha mindennap teszel érte, figyelsz a másikra, és támogatod. Egy jó kapcsolatban a másik fél a legjobb barátod, a társad és partnered is mindenben. Nincs olyan napunk, hogy ne lepjük meg valamivel a másikat egy kedves, szerelmes üzenettel, egy csokor virággal vagy éppen egymás kedvenc ételével” – mesélte a fitneszlady.

3.) Fontosak számukra a hagyományok

Bódi Guszti és Bangó Margit 46 éve alkot egy párt, nagyon fiatalon, tinédzser korukban ismerkedtek össze, Nagyecseden. Eleinte Margó szülei nem igazán támogatták a kapcsolatot, ennek ellenére végül összeházasodtak és azóta is kitartanak egymás mellet.Az énekesnő a Ripostnak nem olyan rég arról mesélt, hogy házasságuk titka közé tartoznak az izgalmas légyottok, és a jó főztje. Az is kiderült, hogy a tradíciók szerves része az életüknek, a lovári roma hagyományokat követve élik mindennapjaikat. A 46 év alatt több nehézségen is túl kellett lendülniük, az utóbbi időszakban Margit például sokat betegeskedett, nem olyan rég le is kellett mondania az összes fellépését, ugyanis kiderült, ismét műteni kell. 

Bódi Guszti, Bangó Margit

Bódi Guszti és Bangó Margit nagyon fiatalon ismerkedtek meg (Fotó: smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top