nlc.hu
Sztárok

Korda Gyögyék 41. házassági évfordulója

Balázs Klári őszintén beszélt az anyagi gondjaikról, egy kisszobába szorult a Korda házaspár a hitelek miatt

Az énekesnő elárulta, hogyan vészelték át a nehéz időszakot.

A 41. éves házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Ez idő alatt a boldog percek mellett kijutott nekik a rosszból is – írja a Bors.

Korda György - Balázs Klári

Végtelen szeretetben él immár 41 éve Korda György és Balázs Klári (Fotó: Smagpictures.com)

Balázs Klári nemcsak azt árulta el a bulvárlapnak, hogyan ünneplik idén a házassági évfordulójukat és, hogy miért alkotnak jó párost, hanem a problémákról is őszintén vallott. „Ha nehéz időszakra kell visszaemlékezni, akkor azt mondanám, hogy a kapcsolatunkat sosem gyengítették meg például az anyagi természetű gondok. Pedig volt benne részünk többször is. Amikor a villát építettük, beköltöztünk az egyik kis szobába, a többi szobát pedig kiadtuk, hogy tudjuk fizetni a hiteleket. Azt hittük, viszonylag gyorsan letudjuk majd ezt az időszakot, de végül 5 teljes évre beszorultunk oda” – mesélte a tavaly gerincműtéten átesett énekesnő, hozzátéve: férje háromszori súlyos betegsége is megviselte őket, de a szerelmüknek köszönhetően ezt is túlélték.

Olvass még a Korda házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top