nlc.hu
Sztárok

Balázs Klári elmesélte, hány férfival volt életében

Balázs Klári: „Tényleg csak két férfi volt az életemben”

A magánéletéről olyan részleteket is elárult Balázs Klári, amit korábban soha. Sándor András podcast-sorozatából az is kiderült, hogy csupán két férfi volt az énekesnő életében, és azt mondja, mindkettő elsőrangú.

Balázs Klári volt a vendége az nlc új, A hétköznapok kapaszkodói címen futó podcast-sorozatának, ahol egyebek mellett azt is elárulta, hogy mindössze két férfival volt dolga egész életében, sőt: mindkettő a férje lett. „Nagyon konzervatívan nevelt az anyukám – mondja a hanganyagban. – Konkrétan lebeszélt a kalandokról. Azt mondta, csak akkor bújjak ágyba bárkivel, ha valóban szerelmes vagyok. Persze sok fiú megkörnyékezett már akkor is, amikor tinilányként Budapestre kerültem, de ösztönösen szelektáltam. Nem szerettem volna, ha bárki – elnézést a kifejezésért – »gyakorlópadként« kezelt volna. És arra is kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt. Egyébként is hiszek abban, hogy a tesi és a lelki szerelmet nem lehet különválasztani. Több szempontból is szerencsés vagyok, hiszen nagyon korán, fiatalon megismertem az első férjemet, majd évekkel később Gyurit és azt kell mondjam, két igazán »first class« vagyis elsőosztályú férfit adott nekem az élet.”

Vajon hogyan kezelte Klárika a kíváncsiságát? Eljátszott-e a gondolattal, milyen lehet mással? Hallgasd meg a válaszért a teljes beszélgetést!

Sándor András Balázs Klárival beszélgetett

Sándor András Balázs Klárival beszélgetett

A hétköznapok kapaszkodói sorozat korábbi részei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top