Luxusfeleség álarc nélkül: Mi adott kapaszkodót Yvonne Dedericknek a tragédiák idején?

Akik csak abból a bizonyos „luxusfeleséges” műsorból ismerik, a jelző miatt többnyire gúnyos mosollyal illetik, pedig Yvonne Dederick hosszú évekig a legjobb nevű multinacionális tőzsdei cégek különböző igazgatói pozícióban ült, korábban a TV2 tulajdonosa is volt. Az NLC új, A hétköznapok kapaszkodói címen futó podcastsorozatában Sándor András kommunikációs szakembernek Yvonne kinyitotta a lelkét. Hallgassátok meg a beszélgetést.

Először is: hogyan lett egy elismert gazdasági szakemberből televíziós celeb? Kevesen tudják, hogy Yvonne Dederick olyan hátránnyal indult az életben, mint még senki. Nevelőintézet, majd egy kényszerházasság Amerikában 15 (!) évesen – és még csak életének az elején tartunk. Ez a nő annyi terhet cipelt, amennyit száz másik ember együtt sem bírt volna el, ő mégis itt van és mosolyog, sőt: őszintén mosolyog.

Luxusfeleség álarc nélkül: Mi adott kapaszkodót Yvonne Dedericknek a tragédiák idején?

Yvonne Dederick (Fotó: Nagy Zoltán)

Yvonne olyan témákról is tabuk – vagy stílusosan álarc – nélkül mesél újonnan induló podcastsorozatunkban, mint édesanyja tragikus öngyilkossága, házasságainak kudarca vagy éppen a gyereknevelés nehézségei. A megindító beszélgetésből az is kiderül, hogyan élte túl a kemény perceket. Mi segített neki? Mi adott kapaszkodót? Hogyan élte túl a valóban kemény perceket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top