nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick újra szerelmes

Yvonne Dederick a válása után újra szerelmes – először beszél a párjáról

Yvonne Dederick két éve ismeri a párját, de csak most vált hivatalossá a kapcsolatuk.

Yvonne Dederick 25 év házasság után, 2019-ben vált el a gyerekei apjától. Akkor azt mondta, békében zajlott a válás, senki nem haragszik senkire, csupán kihűlt a kapcsolatuk, ez vezetett ehhez a döntéshez. „Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem igazán inspirált minket” – árulta el korábban a Story magazinnak.

Yvonne a Reggeli vendége volt, ahol többek között új szerelméről is beszélt. ,,Kitettem a Facebookra, hogy kapcsolatban vagyok, ami felkeltette az emberek érdeklődését. Ez valóban így van, “on-off” volt a dolog, mert bár két éve ismerjük egymást, meg kellett egymást szokni. Én is egy stabil kapcsolatból jöttem ki 25 év után és számomra új volt, hogy egy új kapcsolatban, hogy kell egy emberrel együtt lenni. Az volt a legnehezebb, hogy mindenkinek ott van a régi csomagja: a gyerekek, hogy kijöjjön mindenki mindenkivel. (…)És emellett időt találni egymásra” – részletezte az RTL Reggeliben Yvonne Dederick, aki annyit még elárult a párjáról, hogy sportos és nagyon nem szeret szerepelni, ezért nem publikálják a kapcsolatot. 

A beszélgetést itt visszanézheted:

Sztárválások: 

yvonne dederick

Yvonne Dederick (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top