Sztárok

Yvonne Dederick először beszél a válásáról: „Nagyon sok feszültség volt már a levegőben”

Yvonne Dederick őszintén mesélt az elmúlt egy évről.

Yvonne Dederick eddig nem osztott meg részleteket a válásáról, fájdalmas pont volt ez az életében. Most úgy érzi, eljött az idő, először beszélt nyíltan volt férjéről. Azt mondja, a válás békében zajlik, senki nem haragszik senkire, csupán kihűlt a kapcsolatuk, ez vezetett ehhez a döntéshez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Makeup by @emeseujfalusimua

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem igazán inspirált minket” – árulta el a Story magazin hasábjain Yvonne Dederick, aki a szakítás utáni időszakról is beszélt.

„Eleinte mindig úgy alakítottam, hogy sose legyek egyedül, nem akartam szembesülni a helyzet súlyával. Randizgattam is, de nem igazán találtam szimpatikus embert. Rájöttem, hogy szükségem van a gyászidőszakra, el kell siratnom a házasságom. Egyedül kell lennem, zongorázni, verseket írogatni, foglalkozni a lelkemmel. Ez nem volt könnyű, időnként rám tört a pánik” – mesélte őszintén a lapnak az üzletasszony.

Yvonne Dederick először beszél a válásáról: ,,Nagyon sok feszültség volt már a levegőben"

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top