nlc.hu
Sztárok

Korda Györgyék a boldog házasságukról

Korda Györgyék elárulták a 42 éves házasságuk titkát

Nem titkolják, nekik is voltak nehéz időszakaik.

Korda György és Balázs Klári 42 éve kötött házasságot. A legendás énekespár a boldog házasságukról és annak titkáról vallott a Borsban.

Korda György

Korda György és Balázs Klári jóban-rosszban együtt, immár 42 éve – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet. (…) Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt” – árulta el Korda György.

Párja arról is mesélt a bulvárlapnak, hogy ugyan sok kísértés volt az életükben, de azért is kitartottak egymás mellett, mert ők ketten nem csak szerelmespár, hanem a legjobb barátok is. “Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztük másodpercek alatt kialakult” – indokolta Balázs Klári.

Arról is beszéltek, hogy soha fel sem merült a válás. “Nem volt mindig minden tökéletes, nem voltunk sosem álompár, de (…) soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elváljak. A Jósten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék” – mesélte az énekesnő.

Olvass még a Korda házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top