nlc.hu
Sztárok

Rosszindulatú kommentelők zaklatták Balázs Klárit

Balázs Klári: „Végre lezárult ez a 3 évnyi gyűlölet” – leszámolt a zaklatóival az énekesnő

Éveken át megkeserítették Balázs Klári életét.

Három éven keresztül néhány rosszindulatú kommentelő zaklatta, szinte terrorban tartotta Balázs Klárit. Most végre pont kerülhet az ügy végére, ugyanis az énekesnő kinyomozta kik rejtőznek az álprofilok mögött, sőt meg is nevezte őket a közösségi oldalán – írja a Bors.

Balázs Klári

Balázs Klári kinyomozta, kik zaklatják (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Végre lezárult ez a 3 évnyi gyűlölet. (…) A bűnösök megvannak és emiatt hihetetlenül boldog vagyok. Ha maradéktalanul nem hagynak fel az ócsárolásommal, akkor megy hozzájuk a rendőrség” – nyilatkozta a bulvárlapnak Balázs Klári, aki kiderítette, hogy néhány nő írja neki a gyűlölködő sorokat, akik ráadásul titokban felvételeket is készítenek a koncerteken, majd azt kereskedelmi forgalomba hozzák.

„Olyanokat írnak nekem, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket. Olyan írásokat kapok, hogy »kicsinálunk téged«, vagy hogy »Hallom, beteg lettél, remélem, belehalsz«. (…) Ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is” – mondta el az énekesnő, aki most már megkönnyebbülhet.

Olvass még Balázs Kláriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top