nlc.hu
Sztárok

Peller Anna és Lukács Miki gyerek

Peller Annáék öt éve küzdenek egy kisbabáért: “Nem igazán van jó hatással egy kapcsolatra”

Megviselte Peller Annát és Lukács Mikit az elmúlt néhány év, amikor hiába próbálkoztak. A második gyerek utáni vágy megviselte a kapcsolatukat is.

Peller Anna és Lukács Miki is családcentrikusak és mindketten rajonganak Annabelláért. Arról azonban eddig nemigen beszéltek, szeretnének-e még testvért a kislányuknak. A színésznő most először mesél az elmúlt évek megpróbáltatásairól.

Lukács Miki és Peller Anna a lányukkal, Annabellával

Lukács Miki és Peller Anna a lányukkal, Annabellával (Fotó: Lukács Miklós)

„Próbálkoztam mindennel, vitaminokat szedtem, méhpempőt ettem, és korábban az életem részévé vált a peteérés-kalkulátor használata is. Nos, ez utóbbi nem igazán  van jó hatással egy kapcsolatra, az intimitásra, hiszen időre kell csinálni mindent. Emiatt volt köztünk számos feszültség Mikivel, és nem mondom, hogy nem volt igaza. Aztán ott volt a havi kiborulás, gyakran sírás, hogy megint nem sikerült. Mindez hatalmas nyomást, állandó görcsölést jelent. Szerencsére voltak olyan hónapok, amikor el tudtam engedni a dolgot, lazább voltam.”

Sikerült egy kicsit oldódnia a színésznőnek, de elismeri, hogy az akarás azért időről időre felbukkan és ilyenkor igyekszik odafigyelni, hogy ne legyen görcsös. Közben fejben már azt is eltervezte, hogy nem jelentene problémát számára, ha egy baba miatt egy időre felhagyna a műsorvezetéssel az RTL Klub Reggelijében, illetve átadná az operettbeli szerepeit. Bár nyomban hozzáteszi: a munkáját végleg soha nem adná fel.

„Beszéltünk már Mikivel a lombikprogramról is, de az rám nézve veszélyes lehet. A migrénesek negyedét érin- tő úgynevezett aurás migrénem van, ami a lombikprogram mellett még inkább növeli a stroke és a szívinfarktus kockázatát. Néha hajlok afelé, hogy az évek óta tartó eredménytelen próbálkozásokkal a sors azt üzeni: fogadjunk örökbe egy gyermeket. Nemcsak Annabella és magunk miatt, hanem hogy valakinek segítsünk, hogy jobb életet biztosítsunk neki. Ha igaz, hogy semmi sem történik véletlenül, akkor ez lehet a mi utunk…”

Peller Anna a Best magazinnak mesélt arról, mennyire szeretne még egy gyereket

Peller Anna a Best magazinnak mesélt arról, mennyire szeretne még egy gyereket

Sztárok, akik sokat küzdöttek egy babáért: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top