Sztárok

Ezek Tóth Gabiék első babafotói: „Alig mertem a lányunkat a férjem kezébe adni”

Tóth Gabi és Krausz Gábor most először, a családi fotózáson mesélt arról, hogyan teltek az elmúlt hetek, amióta megszületett Hannaróza.

A megújult Story magazin címlapján mutatták meg Tóth Gabiék a kislányukat, és az első családi fotósorozat készítése közben rengeteget meséltek. Sem az énekesnő, sem Krausz Gábor nem bagatellizálja a nehézségeiket, inkább igyekeznek szembenézni mindennel, és az őszinteséget tartják ehhez a legfontosabbnak.

„A születés szerintem egyfajta lezárás is: a nő és a férfi el kell hogy engedje az addigi életét, és szülőként kell újjászületniük. Mi legalábbis ezt az utat jártuk be” – mondta Tóth Gabi, aki fiatal lány kora óta élt abban a hitben, hogy sosem lehet saját gyereke. Először meg kellett szoknia, hogy csoda történt, miközben a rosszullétek miatt nagyon nehezen viselte a terhességét. 

„Veszélyeztetett terhes lettem, és hónapokig olyan rosszul voltam, amilyenről a tankönyvek sem írnak. Nagyon nagy lett a hasam, és rengeteget szenvedtem. A Sztárban Sztár leszek!-ből is a rosszulléteim miatt szálltam ki, csak akkor nem akartam panaszkodni. A sok izgalom után császárral szültem, hát nem hittem volna, hogy ekkora fájdalommal jár. Olyan érzés volt a testemnek, mint egy frontális karambol.”

Hálás a Róbert Kórház dolgozóinak a rengeteg segítségért, és jól jött, hogy magas a fájdalomküszöbe, a műtét után pár órával már a folyosón mászkált, a lányát pelenkázta, majd a mellére tette, hogy beinduljon a tej. Gabi majd írni is szeretne mindennapos tapasztalatairól, hogy más is okulhasson belőlük.

„Hannaróza sokat jelent a kapcsolatunkban is, elvégre még csak két éve vagyunk együtt Gáborral, és máris szülők lettünk. Most látjuk csak, mennyi mindent nem tudtunk eddig egymásról, ám egy pici gyerek bizony felgyorsítja az ismerkedést. Nem röstellem, eleinte volt bennem némi félsz, alig mertem a lányunkat a férjem kezébe adni. Mi lesz, ha akaratlanul is rosszul fogja meg, nem hittem, hogy megbirkózik a feladattal… Ez persze nem esett jól Gábornak, aztán elgondolkodtam, vajon miért van bennem ennyi bizalmatlanság, hisz tényleg mindent jól csinál. Igaz, eleinte az édesanyámnak is alig akartam megengedni, hogy segítsen. Az munkált bennem, hogy csak az a jó anya, aki mindent maga csinál… Egy percre sem mertem leülni, és anyára vagy másra hagyni a feladatokat. Lelkifurdalásom lett, ha pihentem, lustálkodtam, még az is eszembe jutott: lehet, hogy rossz anya vagyok?”

A testi fájdalmakról és a lelki vívódásokról is mesélt Tóth Gabi, és persze a rengeteg örömről, amit Hannarózával nap mint nap átélnek. Részletek kizárólag a megújult Story magazinban, ahol exkluzív képek is megjelentek. 

A Story magazin címlapján mosolyog Hannaróza, Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top