Sztárok

Tóth Gabi sztárallűröktől mentes anyuka… és ezt imádjuk!

Sokan kerestek az elmúlt napokban Tóth Gabi nevére, megnéztük, hogy mégis mi izgatja az embereket az énekesnővel kapcsolatban.

Rengeteg változott Tóth Gabi élete, aki gyakorlatilag kamaszlányként került a sztárvilágba: bár nehéz volt néha a reflektorfényben élnie, sikerült elegánsan kezelnie a legtöbb helyzetet, és igyekezett mindig is kicsit kilógni a sorból, valami egyedit alkotni. Most már teljesen más érdekli vele kapcsolatban az embereket, de az biztos, hogy a népszerűsége egyre nőtt az elmúlt években. Megnéztük, mi érdekli vele kapcsolatban leginkább az embereket, és meg is válaszoljuk a kérdéseket. 

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi férje

Valahol természetes, hogy Tóth Gabi magánélete érdekli az embereket, és nemcsak a bulvárközpontú világ miatt, hanem azért is, mert itt van egy tehetséges énekesnő, akit tizenhét évesen, szinte gyerekként ismertünk meg, és a szemünk előtt nőtt fel, vált boldog feleséggé, édesanyává.

Bár voltak arra utaló, apró jelek, hogy Tóth Gabi és a Séfek Séfe szakembere, Krausz Gábor összejöttek, hivatalosan egy Instagramra feltöltött fotó árulta el őket 2018 márciusában, aztán egy hónappal később már közösen jelentek meg egy díjátadón is, és úgy fogták egymás kezét, hogy szinte érezni lehetett a szerelmet. Amikor a friss kapcsolatról kérdezték az énekesnőt, elmondta, hogy Krausz Gábor mellett lett nyugodt, boldog nő. Sorra jöttek a szerelmükről árulkodó fotók, majd lezajlott az első közös nyaralás is. Tóth Gabi olyan nő, aki nemcsak megélni szereti az érzelmeket, de kimutatni is, és nemcsak a dalszövegekben, hanem egy-egy apróságban, vagy üzenetben is. Erre is láthatott példát a közönsége. „Ma van fél éve, hogy szeretlek. Fél éve újra élek, és léleKzem” – írta ki a közösségi oldalára. Aztán az énekesnő édesanyja mesélt a fiatalok kapcsolatáról a Best magazinnak – mint a lapból kiderült, az anyuka biztatta lányát, hogy menjen, és találkozzon a séffel, aki a Facebookon írt rá először.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#romi

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

„Azt mondtam, nincs nekem ehhez idegzetem, meg egyébként sem tudom, mit akarhatna tőlem egy ilyen jó csávó, aki minden lányt megkaphat. Anyu unszolt, hogy írjak vissza neki, mert nincs vesztenivalóm, meg azt is mondogatta, nézzem már meg, milyen helyes pasi…” – egészítette ki édesanyja szavait Gabi. Ma már persze ő is tudja, hogy az anyukájának igaza volt, hiszen az első randiból, 2019 tavaszán eljegyzés lett.

A lánykérést gyorsan követte az esküvő is. Tavaly ősszel, a legnagyobb titokban keltek egybe. Mint a Story magazinnak adott interjújukból kiderült, az esküvői menüt a családtagok készítették – igazi magyaros fogások voltak –, az esküvői fotókat pedig Gabi nővére, Tóth Vera csinálta.

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi szülése és terhessége

Nem nagyon volt időnk felfogni, hogy Tóth Gabit eljegyezték, mert néhány nappal később már azt is bejelentették, hogy az énekesnő első gyermekét várja.

„Nem is tudom, hol kezdjem… Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták” – írta egy Instagram-posztban Tóth Gabi, aki várandósan dolgozott a Sztárban sztár forgatásai alatt, csak az utolsó néhány adásban vette át a helyét a nővére. Amikor a Story a várandósságról kérdezte Gabit, az énekesnő így felelt: „Nincs annál felemelőbb érzés, mint ahogy ez a pici mozog, ahogy ez az új élet fejlődik bennem. Szerintem ez a természet, Isten csodája.”

December 3-án aztán megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor első gyermeke, aki a Hannaróza nevet kapta. „A mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család” – tudatták a boldogságukat a rajongókkal, a szülésről pedig a Story magazinnak meséltek. Mivel az énekesnőnek korábban számos betegsége és műtéte volt, az orvosok javaslatára császárral hozta világra a gyermekét.

„…én ezelőtt egyetlenegyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hisz vittek, mert aludtam már. Most különleges élmény volt beöltöztetve állni, és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát” – magyarázta a lap munkatársának Krausz Gábor, felesége pedig földöntúli boldogságként jellemezte a kislánya születésének pillanatát. „Mi ketten Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család, a szüleim, a testvérem, Vera meg a folyosón…” – emlékezett vissza a pillanatra Gabi.

Gabi egyébként nemcsak az anyaság habos-babos, unikornisléptékkel mérhető cuki pillanatait mutatja meg, hanem azt is, hogy milyen tehetetlennek érzi magát egy kismama, ha sír a gyereke, és nem tudni, miért, vagy azt, hogy milyen vicces a szilveszter egy alig háromhetes babával, milyen először kimozdulni a szülés után bevásárolni, sminkelni. Mivel sejtette, hogy milyen megjegyzéseket kaphat, előre viccet csinált ezekből a hashtagekkel. Életszerű az egész, és ezt imádják azok is, akik eddig nem is követték Tóth Gabi életét.

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi – Sztárban sztár

Tóth Gabi 2015-ben versenyzőként vett részt a Sztárban sztár műsorban, majd két évvel később, A Sztárban sztár + 1 kicsiben szintén versenyzőként indult, 2019-ben viszont már mentorként szerepelt a Sztárban sztár leszek! formátumban. A Bors korábbi beszámolója szerint igazi energiabombaként tolta végig a válogatókat a várandós Tóth Gabi.

„Nagyon élvezem a forgatást, elképesztő tehetségek vannak. A stáb pedig továbbra is mindent megtesz, hogy csak a feladatomra tudjak koncentrálni. Jó hangulatban zajlik a munka, alig várom, hogy a nézők is lássák azt, amit mi” – mondta akkor. De nemcsak a stáb, a férje is mindent megtett a kényelme érdekében. Volt például, hogy rakott krumplit vitt a forgatásra, mert Gabi azt kívánta.

Az élő show-kat azonban a várandós énekesnő már nem vállalta végig: még a műsor befejezése előtt kiszállt, hogy minden idejében és energiájával az előtte álló anyai teendőkre készülhessen, a pocakjával ugyanis már megerőltető volt végig bent ülni az élő adásokon. Helyére az őt mindenben támogató nővére, Tóth Vera ült be.

„Tesókám pedig most már pihen, ameddig ki nem bújik, akit már nagyon várunk. Köszönöm, hogy újra a zsűri-mestercsapat tagja lehetek!” – mondta Vera.

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi kora

Tóth Gabi 2020. január 17-én ünnepelte a 32. születésnapját. Mivel a terhessége alatt végig a tejfölt és a sajtot kívánta, a férjétől egy marcipánból kialakított, sajtnak kinéző hatalmas tortát kapott. Figyelmes és vicces fiú ez a Krausz Gábor, lássuk be.

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi – X-Faktor

Tóth Gabi először 2013-ban ült be az X-Faktor mentorszékébe – ez volt az RTL sikerműsorának negyedik évada, Gabi pedig akkor volt 25 éves. Az akkori szezonban Geszti Péter, Alföldi Róbert és Szikora Róbert ültek mellette, a következő évadban mindenki maradt, kivéve Gesztit, akit Little G váltott. Gabi még egy évadban, a hatodikban vállalta a mentorszerepet, ekkor már ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti oldalán.

Tóth Gabi a 2013-as X-Faktor válogatóján (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv / Bársony Bence)

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Gabi és Schobert Norbi

A téma, ami lázban tartotta az embereket nagyjából három napon keresztül. Igyekszünk összefoglalni röviden mindazt, ami eddig történt, bár az is igaz, hogy minimum egy barlangban kellett lakni ahhoz, hogy az ember legalább címszavakban ne találkozzon Norbi agymenésével.

Szóval az úgy volt, hogy Schobert Norbi arról tartott professzori nagyértekezést a közösségi oldalán, hogy a házasságok azért mennek szét, mert a nők nem fogynak le a szülés után.

„Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adtak a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés” – mondta a fitneszguru. Erre kapta fel a fejét Krausz Gábor, aki az Instagramon fejtette ki véleményét Norbi szavairól.

„Ezúton szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus […] kiböfögött két lowkarb kakaósl..sz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyász […]. Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!” 

Később aztán Tóth Gabi is hangot adott véleményének, és milyen jól tette. Az énekesnő egy élő videóban mutatta meg, hogyan néz ki a szülés utáni teste.

„Döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. A férjem még mindig imád, és én vagyok a mindene – az összes csíkommal együtt, amiknél szebbeket el sem tudok képzelni, mert onnan szereztem őket, hogy világra hoztam egy kislányt, a szerelmünk gyümölcsét. Aki akkor fogant, amikor 58 kiló voltam. Most 70 vagyok. És minden pillanatát szeretem annak, hogy így nézek ki, mert tudom, hogy ez a test táplál egy életet” – mondta a videóban Gabi.

Itt tartunk most – vagy még húsz résszel arrébb, aki ezt még követni tudja, annak gratulálunk. Mindenesetre Gabi sok nő véleményét foglalta össze a saját életén keresztül, amihez rengeteg pozitív és támogató megjegyzést kapott. 

Tóth Gabi a szemünk előtt nőtt fel. Szurkoltunk neki a Megasztárban, aztán dúdoltuk a slágereit, ha meghallottuk őket a rádióban, most pedig mosolyoghatunk őszinte, hús-vér „anyukás” bejegyzésein.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top