Sztárok

Megvan, mikor startolnak a TV2 őszi műsorai

Megtartotta a TV2 az őszi műsorok sajtótájékoztatóját, ahol kiderült, mikor indulnak a már beharangozott műsorok, amelyekből kaptunk egy kis ízelítőt is.

Azt már tudtuk, hogy az Ázsia Expressz 2 tavasszal leforgott, de a szereplők is csak most láthatták a műsor első részét, amelyet a TV2 a sajtónak és a szereplőknek ma délelőtt levetített. Bár a műsor indulása augusztus 26., annyi már most garantálható: hatalmas siker lesz a produkció. A szereplőket jól válogatták össze, és pörgősre vágták a produkciót, legalábbis ennyi derült ki az első részből. 

Gáspár Evelin annyit már a vetítés előtt elárult, hogy bármikor újra igent mondana az Ázsia Expresszre és csak javasolni tudja mindenkinek, vegyen részt hasonló kalandban. Ördög Nóra pedig a felvezetőben úgy konferálta fel az ázsiai kalandokat, hogy sokat elárul, ki ül még mindig a párja mellett. (Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy bár Demcsák Zsuzsa egyedül érkezett, de a párjával, Kandász Andival egymás mellett nézték végig a produkciót, noha korábban pletykálták, hogy megviselte a barátságukat az együtt töltött idő. Az Ázsia Expressz többi szereplője is a partnerével együtt nevette végig az első adást, kicsit talán feledve az ázsiai forgatáson felgyülemlett feszültséget.) 

Megnézem
Összes kép (1)

Nánázsiából is kaptunk ízelítőt, amely a múltkori alkalomhoz hasonlóan jelentkezik majd a műsorral egy időben, bemutatva Ördög Nóra és Nánási Pál családi kalandjait is, de nekik köszönhetően beleshetünk egy kicsit a kulisszák mögé is. 

Megnézem
Összes kép (8)

A Sztárban sztár leszek szeptember elsejével kerül adásba, és annyi derült ki, hogy a jó hangulatú tehetségkutatón sem lesz felhőtlen az összhang a zsűri tagjai között. Tóth Gabi és Horváth Tamás összefeszüléséből legalábbis ezt lehet sejteni, miután az énekes otthagyta a forgatást.

Augusztus 28-án startol majd a Kapd el, ha tudsz!. Ahogy a TV2 reklámjaiból kiderült, a Majka-gameshow, a Nyomd a gombot, tesó! forgatása is most indul, valamint sportolók és civilek fogócskája is képernyőre kerül Catch – úgyis utolérlek címmel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top