nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár leszek!: Balogh Krisztofer búcsúzott

Tóth Gabinak az utolsó versenyzője is kiesett a Sztárban Sztár leszek!-ben, Tóth Vera keményen beszólt a nézőknek

Balogh Krisztofer számára véget ért a TV2 zenés tehetségkutatója.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti, 5. élő-show-jában Tóth Gabi utolsó versenyzője, Balogh Krisztofer esett ki, miközben őt tartották a műsor legszínesebb karakterének. Az egyedül maradt mentor mostantól csak a zsűritársainak tud majd segíteni.

Tóth Gabi sírva fogadta a nézők döntését, amin nővére, Tóth Vera teljesen kiakadt. Mint a Blikk írja, véleményét testvére közösségi oldalán egy hosszú kommentben osztotta meg, keményen bírálva a műsort.

Tóth Gabi

Tóth Gabi megkönnyezte Balogh Krisztofer kiesését – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Ezen a napon fejeztem be a televízió bekapcsolását. Egy stílustalan, süket, vak, érzéketlen országot nevelnek a médiumok és az internet a kultúra terén. A tiktok idióták ellopták a valódi értékről a hangsúlyt. A gyerekek droidokat istenítenek, az érzelmeket már egyre kevésbé értik. Szörnyű egy érző lénynek ebben a világban élni. Éljenek hát a lelki szegények, akik nem is tudják, mennyire irigy vagyok rájuk a 3D-s kényelemérzet miatt” – fakadt ki Tóth Vera.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top