nlc.hu
Sztárok

Műsorvezető akar lenni Köllő Babett

Saját műsorra vágyik Köllő Babett: “Demcsák Zsuzsitól tanulom a mesterséget”

Egy születésnapi interjúban árulta el a terveit.

Köllő Babett őszintén vallott a tévéképernyőn való szerepléséről, álmairól és ismertségi stratégiájáról a Tények.hu-nak adott interjúban. A 43. születésnapját ünneplő színésznő elárulta, sokat vágyott arra, hogy ott lehessen, ahol most van.

Köllő Babett

Ismert akart lenni Köllő Babett, de nem az ismertségért – Fotó: Sajtószoba

Volt egy stratégiám a Feleségek luxuskivitelben című sorozattól kezdve. Szép gondolat, hogy mindenki ismerje meg a nevemet, ám nem az ismertségért akartam ismert lenni. Azért, mert egy idő után úgy láttam, hogy amennyiben csak színházban játszom, akkor nem feltétlenül kapok meg olyan munkákat, amiket szeretnék. (…)  Ahonnan én jöttem, a vidéki színházból, ott sok tehetséges színész dolgozik, és lehet, hogy soha nem ismeri meg a széles közönség a nevüket. Ezért kellett nekem a képernyő” – mondta el Köllő Babett, akinek még további tervei is vannak. Mint kiderült, műsort szeretne vezetni a Sztárban Sztár leszek! mestere.

Amire vágyom, az egy saját műsor. Egy éve minden héten járok saját coachhoz, a Demcsák Zsuzsihoz, tőle tanulom a mesterséget. Nagyon jó, hogy az embernek van frappáns válasza mindenre és egy állandó jelenléte a képernyőn, de hozzá kell tanulni nagyon sok mindent” – vallotta be a színésznő.

Olvass még Köllő Babettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top