nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett úgy érezte, ideje váltani

Köllő Babett: “A show kedvéért olyat is bevállalok, amit a magánéletben nem”

Az elmúlt években sokat változott Köllő Babett élete, és ezzel együtt ő maga is.

Néhány évvel ezelőtt, amikor a VIASAT műsorában Köllő Babett elmondta, hogy szeretné, ha az egész ország megismerné a nevét, még ő sem gondolta, milyen hamar valóra válik a vágya. Több műsorban szerepelt, és lassan minden vele kapcsolatos előítéletre rácáfolt, most pedig egy régi álma is valóra vált: műsorvezetésre is egyre többször kérik fel

,,Imádom a szakmámat, az elmúlt években viszont a színészet mellett egyre jobban kezdett érdekelni a műsorvezetés, műsorkészítés is. Éppen ezért járok már hosszú ideje Demcsák Zsuzsához is, meg akarom tanulni, hogyan kell ezt a munkát igazán jól végezni. Mielőtt volt a Sztárban Sztár műsora, akkor kezdtem Zsuzsához járni, szilveszterkor volt az első tévés műsorvezetésem a Zenebutikon, ahol egy szilveszteri műsort vittem, összesen négy órában és  először volt olyan, hogy a fülembe mondták a dolgokat, közben olvastam a szöveggépet, válaszoltam a betelefonálók hívására. Amikor megkeresett Margaret Fenzi, hogy legyek a márkája arca és a bemutatójának a háziasszonya, megtisztelőnek éreztem, ez megint egy másfajta kihívás” – kezdte Babett, aki az új magyar ruhamárkára azért is mondott igent, mert úgy érezte, ideje váltani. 

Köllő Babett megtisztelőnek érezte, hogy őt kérték fel az új magyar márka arcának

Köllő Babett megtisztelőnek érezte, hogy őt kérték fel az új magyar márka arcának (Fotó: Margaret Fenzi)

“Nem vagyok huszonéves csaj, és nem is akarok annak látszani. A színpadon, a tévéműsorokban a show kedvéért olyat is bevállalok, amit a magánéletben nem, és nekem alapvetően a szép smink, vagy a dögös ruha azt jelenti, hogy megyek dolgozni. Otthon a családom a farmeres, sportos nőt látja, hétköznap viszont már igényem van néha egy klasszikusabb, elegáns ruhára.”

Margaret a napokban mutatta be a letisztult ruhákból álló kollekcióját, ami nagy sikert aratott, de a Sztárban Sztár leszek! mesetere most sem hazudtolta meg magát.

Köllő Babett, Margaret Fenzi, Kiss Márk stylist és Yvonne Dederick a divatbemutatón (

Köllő Babett, Margaret Fenzi, Kiss Márk stylist és Yvonne Dederick a divatbemutatón (Fotó: Margaret Fenzi)

Mint látod, nekem megint sikerült a legkevésbé diszkrét ruhát levennem a fogasról, de ide úgy éreztem, most ez kell, de például készült rólam olyan kép is, amin Kylie Minogoue-hoz hasonlítottak. Lássuk be, ez elismerés. Ő úgy nőies és szexis, hogy közben sosem közönséges. Annak idején, még a Sztárban Sztár első adásai után rengeteg kritika ért, a dekoltázsomról több cikk szólt, mint arról, mit mondtam, azóta viszont úgy érzem, látnak engem is. Egyre ritkábban kapok durva megjegyzéseket, és hazudnék ha azt mondanám, nem esik jól a közösségi oldalon a sok dicséret. Ez ösztönöz, hogy még jobb munkát végezzek. Azt viszont nem ígérhetem, hogy nem lesznek merészebb szettek a Sztárban Sztár leszek!-ben, mert Kiss Márk, a műsor stylistja most is készül már. Bízom benne, hogy most már nem a ruháim kerülnek középpontba, mert szerintem fantasztikus kis csapatom van, akiknek szeretnék segíteni, ez a legfőbb célom.”

Köllő Babettet Kylie Minogue-hoz hasonlították

Köllő Babettet Kylie Minogue-hoz hasonlították (Fotó: Margaret Fenzi) 

Sztárok, akiknek sikerült váltani: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top